Autosloop

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3579 klantbeoordelingen.

NP

Alles O.K.!

Günter Hagen

Good price, fast delivery, everithing fine! Thank you so much

{{name}}

{{description}}

9,3

3579 klantbeoordelingen.

Uw auto aanbieden aan de autosloop

Is uw auto kapot en rijp voor de sloop? Wellicht dat u uw auto aan de autosloop van Van der Ven Auto's kunt aanbieden. Hier wordt uw auto eerst van alle vloeistoffen ontdaan, alvorens de bruikbare auto-onderdelen eruit worden gehaald op ons autodemontage bedrijf. Dat wat overblijft wordt grotendeels gebruikt voor recycling in onze hedendaagse sloperij. De kwaliteitsonderdelen bieden wij weer voor de verkoop aan. Onze ophaalservice komt uw auto door heel Nederland gratis bij u ophalen! Daarnaast verstrekken wij een aantrekkelijke vergoeding voor uw auto. De laatste jaren heeft Van der Ven auto's zicht ontwikkeld tot een voorloper in de autodemontage en autoslooop branche in Nederland. Door onze landelijke auto ophaaldienst, deskundige planning, uitgebreid assortiment van gebruikte en nieuwe auto onderdelen en handige automatisering zijn wij in staat om onze klanten steeds beter en sneller te bedienen. Tevens hebben wij een vernieuwde website ontwikkeld waarop wij nog beter onze diensten en producten kunnen tonen. Inmiddels kunnen onze gebruikte onderelen nu ook online besteld worden en hebben wij onze garantie termijn verhoogd van standaard 3 maanden naar een 12 maanden. Van der Ven auto's heeft besloten om de garantie termijn te verhogen om sneller aansluiting te krijgen bij de professionele autodedrijven voor het leveren van originele gebruikte auto onderdelen.

Veelzijdige Autosloop en automotive totaal oplossing voor de klant.

Maar niet alleen voor onze moderne autosloop kunt u bij ons terecht. Van nieuwe en gebruikte kwaliteit auto-onderdelen tot APK en reparatie, bij Van der Ven Auto's kan het allemaal. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Van der Ven Auto's beschikt over een grote voorraad technische en carrosserie auto onderdelen van alle merken en van alle bouwjaren van jong tot oud. Bekijk via onze zoekmachine aan de rechter kant, ons actuele aanbod auto-onderdelen welke tegen lage tarieven landelijk verzonden kunnen worden! Tevens hebben wij een uitgebreide catalogus van al onze demontage auto's welke u op onze website kunt bekijken. Ruimt 4000 auto's welke gedemonteerd zijn op onze autosloop, zijn voorzien van detail informatie en foto's. Zo kunt u snel zien van welke auto uw origenele gebruikte onderdelen afkomstig zijn. 

Alternatief repareren en duurzame orginele auto onderdelen 

Van der Ven auto's is aangesloten bij branche organisatie stiba. Deze organisatie is de belangenbehartiger van de autodemontage ofwel autosloop branche. Zij zetten zich in voor het hergebruikt van gebruikte auto onderdelen op nationaal en internationaal niveau. Onlangs heeft Stiba de campagne groene originele onderdelen gelanceerd om gebruikte onderdelen verder te kunnen promoten. Door het hoge marktaandeel van het aantal te verwerken sloopauto's in Nederland, draagt Van der Ven Auto's in hoge mate bij aan milieuverantwoord auto recyclen in Nederland. Op het gebied van maatschappelijk ondernemen staat het gebruik van tweedehands onderdelen hoog op de ladder. De laatste jaren is de autosloop branche steeds verder ontwikkeld. Bedrijven zijn actief op het internet, werken met goede automatisering en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Tevens zijn vele bedrijven gecertificeerd en beschikken zij allen over een geldige milieu vergunning.