Autosloperij Alkmaar

Gratis online taxatie van jouw auto
- Zonder gedoe verkopen

Ik weet mijn kenteken niet

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?
Altijd 70.000 onderdelen op voorraad

Ik weet mijn kenteken niet
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3133 klantbeoordelingen.

Peter Smit

Goed en snelverzonden

baptist

super netjes geholpen. en daarom ook gelijk de andere zijde besteld . nu twee nieuwe achterlichten.

Joffrey

Snelle levering, origineel product in nette staat voor een scherpe prijs

9,3

3133 klantbeoordelingen.

Onderdelen nieuw binnen

Autosloperij Alkmaar — Kwaliteit auto onderdelen — Sloopauto inkoop

Van der Ven Auto's in Brabant is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen, waaronder ISO 9001. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto's drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken. De laatste jaren hebben wij geïnvesteerd in opslagruimte, software, en deskundig personeel om de stroom van jonge schadeauto's vakkunding te demonteren en te testen. Op deze wijze kunnen wij voor 100% achter onze producten staan en een degelijke garantie verstrekken. Momenteel beschikken wij over een voorraad van 60.000 geteste kwaliteit auto onderdelen van alle merken en bouwjaren. Neem nu een kijkje in onze online voorraad module! Ook benaderbaar vanuit Alkmaar.

Gratis sloop auto ophaaldienst regio Alkmaar en omstreken

Wie met een sloopauto of onherstelbare schade wagen zit opgescheept, belt Van der Ven Auto's. Wij zijn sinds jaren marktleider op het gebied van duurzame autorecycling. Wij komen uw defecte auto — rijp voor de sloop — gratis bij u voor de deur ophalen, of juist daar waar de auto is achtergebleven.

Royale vergoeding en het RDW vrijwaringbewijs Autosloperij Alkmaar

Naast onze gratis ophaalservice, verdient u meer service bij Van der Ven Auto's. Zo bieden wij u een hoge prijs voor uw sloopwagen of schade auto en krijgt u op het moment van ophalen direct het RDW vrijwaringbewijs van onze vrachtwagenchauffeur. Op die manier bent u van alle zorgen verlost en brengen wij uw sloopauto naar onze eigen autosloperij waar we de kapotte wagen op de meest milieuvriendelijke wijze, hoogwaardig gaan demonteren. De recycling of demontage gebeurt volgens de eisen van ARN en met de KZD*** en ISO 9001 certificaten. Dat betekent dus dat Van der Ven Auto's in de sloperij werkt volgens de meest duurzame richtlijnen. Een prettig idee voor wie — net als wij — begaan is met het milieu.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Inkoop, verkoop, aanbieden sloopauto op onze autosloperij in Alkmaar

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het autodemontage bedrijf van Van der Ven Auto's B.V. voor het aanbieden of verkopen uw kapotte wagen of sloopauto. U kunt ons bellen op het centrale nummer (0165) 55 92 30, het directe sloopauto inkoop mobiele nummer (085) 06 44 880 of u kunt de schade- of sloopauto verkopen met het online formulier.

Naar de auto sloperij vanaf elke plaats

Voelt u zich aangesproken door de vele voordelen die Van der Ven Auto's u biedt voor uw sloopauto? Ook al had u dat nooit gedacht? Neem dan nog vandaag contact met ons op en ervaar hoe betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk Van der Ven Auto's is. Voor iedereen. Dus ook in autosloperij Almelo, autosloperij Barendrecht, autosloperij Bergeijk, autosloperij Zandvoort, autosloperij Klazienaveen, autosloperij Cromstrijen, autosloperij Harkstede, autosloperij Kralendijk, autosloperij Marrum, autosloperij Amsterdam Nieuwer-Amstel.

Van der Ven auto's scoort hoog bij duurzaam ondernemen

Het autodemontage bedrijf van Van der Ven auto's werkt uitsluitend met originele groene geteste auto onderdelen. Door het grootschalig toepassen van product hergebruikt draagt het bedrijf bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondervinden steeds meer eindgebruikers het voordeel van groen ondernemen. Alternatief repareren wordt aanzienlijk ondersteund door het gebruik van tweedehands auto onderdelen. Tevens wordt er voortdurend geïnvesteerd in hoogwaardige auto recycling technieken. Momenteel wordt +/- 92% daadwerkelijk hergebruikt in nieuwe materialen of producten.