Autosloperij Nieuwegein

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3541 klantbeoordelingen.

Laut der Beschreibung sollte der Außenspiegel auf einen BMW 3 46 cabrio passen.

Habe das durch doppecheck geprüft . Der Spiegel ist von einer Limousine. Passt natürlich nicht. Rückgabe wird zwar akzeptiert aber ich muß es selber zahlen. Nach Niederlande 20€. Das ist die Hälfte des Preises was der Spiegel gekostet hat. Sehr Ärgerlich.

Paul

Snel verzonden. Netjes verpakt.

Ben

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering.

9,3

3541 klantbeoordelingen.

Onderdelen nieuw binnen

Autosloperij Nieuwegein — Kwaliteit auto onderdelen — Sloopauto inkoop

Van der Ven Auto's in Brabant is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen, waaronder ISO 9001. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto's drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken. De laatste jaren hebben wij geïnvesteerd in opslagruimte, software, en deskundig personeel om de stroom van jonge schadeauto's vakkunding te demonteren en te testen. Op deze wijze kunnen wij voor 100% achter onze producten staan en een degelijke garantie verstrekken. Momenteel beschikken wij over een voorraad van 60.000 geteste kwaliteit auto onderdelen van alle merken en bouwjaren. Neem nu een kijkje in onze online voorraad module! Ook benaderbaar vanuit Nieuwegein.

Gratis sloop auto ophaaldienst regio Nieuwegein en omstreken

Wie met een sloopauto of onherstelbare schade wagen zit opgescheept, belt Van der Ven Auto's. Wij zijn sinds jaren marktleider op het gebied van duurzame autorecycling. Wij komen uw defecte auto — rijp voor de sloop — gratis bij u voor de deur ophalen, of juist daar waar de auto is achtergebleven.

Royale vergoeding en het RDW vrijwaringbewijs Autosloperij Nieuwegein

Naast onze gratis ophaalservice, verdient u meer service bij Van der Ven Auto's. Zo bieden wij u een hoge prijs voor uw sloopwagen of schade auto en krijgt u op het moment van ophalen direct het RDW vrijwaringbewijs van onze vrachtwagenchauffeur. Op die manier bent u van alle zorgen verlost en brengen wij uw sloopauto naar onze eigen autosloperij waar we de kapotte wagen op de meest milieuvriendelijke wijze, hoogwaardig gaan demonteren. De recycling of demontage gebeurt volgens de eisen van ARN en met de KZD*** en ISO 9001 certificaten. Dat betekent dus dat Van der Ven Auto's in de sloperij werkt volgens de meest duurzame richtlijnen. Een prettig idee voor wie — net als wij — begaan is met het milieu.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs

Inkoop, verkoop, aanbieden sloopauto op onze autosloperij in Nieuwegein

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het autodemontage bedrijf van Van der Ven Auto's B.V. voor het aanbieden of verkopen uw kapotte wagen of sloopauto. U kunt ons bellen op het centrale nummer (0165) 55 92 30, het directe sloopauto inkoop mobiele nummer (085) 06 44 880 of u kunt de schade- of sloopauto verkopen met het online formulier.

Naar de auto sloperij vanaf elke plaats

Voelt u zich aangesproken door de vele voordelen die Van der Ven Auto's u biedt voor uw sloopauto? Ook al had u dat nooit gedacht? Neem dan nog vandaag contact met ons op en ervaar hoe betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk Van der Ven Auto's is. Voor iedereen. Dus ook in autosloperij Haren, autosloperij Simpelveld, autosloperij Aerdenhout, autosloperij Ammerzoden, autosloperij Berlikum, autosloperij Gouderak, autosloperij Heiligerlee, autosloperij Sommelsdijk, autosloperij Terborg, autosloperij Aarle-Rixtel.

Van der Ven auto's scoort hoog bij duurzaam ondernemen

Het autodemontage bedrijf van Van der Ven auto's werkt uitsluitend met originele groene geteste auto onderdelen. Door het grootschalig toepassen van product hergebruikt draagt het bedrijf bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondervinden steeds meer eindgebruikers het voordeel van groen ondernemen. Alternatief repareren wordt aanzienlijk ondersteund door het gebruik van tweedehands auto onderdelen. Tevens wordt er voortdurend geïnvesteerd in hoogwaardige auto recycling technieken. Momenteel wordt +/- 92% daadwerkelijk hergebruikt in nieuwe materialen of producten.