Autosloperij

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloperij met landelijke dekking

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3568 klantbeoordelingen.

Henkus

Scherpe prijzen en snelle levering

Chakir

Top! Snelle levering!

Op tijd gekomen goed service

Snel geleverd top

9,3

3568 klantbeoordelingen.

Autosloperij Van der Ven

Wanneer u een kijkje neemt in onze autosloperij, dan ziet u dat we een behoorlijk assortiment hebben aan demontage auto onderdelen. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe bumper of een gebruikte bumper. Een motorblok, een versnellingsbak of een specifieke koplamp, hier gaat u het vinden. Wanneer u ervoor kiest om een onderdeel bij ons aan te schaffen, dan weet u zeker dat dit uitgebreid getest is door ons ervaren team van specialisten. Ook hebben wij zeer goede logistieke afspraken met vervoerders, dit zorgt ervoor dat wij de producten snel bij u kunnen leveren tegen een lage prijs.

Wanneer u langs wilt komen voor sloop onderdelen, dan bent u bij ons in Roosendaal van harte welkom. Wij hebben namelijk de onderdelen die u zoekt. Hierbij maakt het niet uit of u op zoek bent naar een claxon of een schokbreker.

Op professionele wijze gedemonteerd

Door te kiezen voor sloop onderdelen bent u niet alleen goedkoper uit, u helpt ook nadrukkelijk de al zo hoge afvalberg niet verder te laten groeien. De sloop producten die u bij ons koopt zijn bovendien van uitstekende kwaliteit en zijn op professionele wijze gedemonteerd. Sloop artikelen zijn nog van de beste kwaliteit en kunnen nog een behoorlijke periode mee. Bovendien behoudt uw auto zo de originaliteit, zonder dat u er de hoofdprijs voor betaalt. Zaken doen met ons betekent dus dat u voordelig zaken doen zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. En ga maar eens na wat originele en nieuwe onderdelen kosten. Daar schrikt u echt van.

Een perfecte organisatie

De sloop. Het heeft vaak een wat negatieve klank. Wie echter kennis neemt van de werkzaamheden die wij verrichten en leert hoe onze organisatie in elkaar zit, weet wel beter. Nadat we voor een eerlijke prijs in het bezit zijn gekomen van een sloop- of demontage auto, worden de onderdelen op uiterst kundige wijze door onze professionals gedemonteerd. De producten worden uitvoerig gecontroleerd en komen vervolgens in ons geautomatiseerde magazijnsysteem. Zo weten wij en weet ook u steeds precies wat er aan sloop onderdelen beschikbaar is.

Uitstekende producten voor een zeer aantrekkelijke prijs

Het aanschaffen van sloop onderdelen betekent goed nieuws voor u. De nog uitstekende producten koop je voor een aantrekkelijke prijs. Het aanbod aan artikelen is immens groot en bij ons vindt u ook precies die onderdelen die in eerste instantie onvervangbaar lijken. U houdt uw auto in originele staat en aan onze producten beleeft u nog heel erg lang plezier. Dat onze handelswijze aanslaat blijkt wel uit het feit dat we ondertussen landelijke dekking hebben en ons marktleider op het gebied van recycling mogen noemen.

U kunt ook uw sloopauto te koop aanbieden

Behalve dat u bij ons sloop onderdelen koopt, kunt u uw sloopauto ook te koop aanbieden. Dat verkoopproces begint heel simpel met het invullen van uw kenteken. Wij betalen u een eerlijke prijs voor de sloopauto en halen de auto bovendien gewoon bij u thuis op. U krijgt meteen geld en het belangrijke RDW vrijwaringsbewijs. Dat betekent dat wij van Van der Ven Auto’s u wat dit betreft volledig kunnen ontzorgen.

Sloop onderdelen van alle courante merken

U vindt in ons assortiment sloop artikelen onderdelen van alle courante merken die afkomstig zijn uit schade- en demontage auto's. De onderdelen die we te koop aanbieden zijn stuk voor stuk vakkundig getest, nadat ze eerst op alleen de beste wijze gemonteerd zijn. U helpt zo de afvalberg te reduceren en doet goede zaken voor uw portemonnee. En de levensduur van de door ons aangeboden onderdelen is verrassend hoog.

U vindt vrijwel alles op de sloop

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op de sloop. Van bedieningspanelen tot raammechanieken en schakelaars voor de richtingaanwijzers. Op de website vindt u steeds ‘nieuwe’ onderdelen die we u aan kunnen bieden. U zult verrast zijn door de aantrekkelijke prijs. Het maakt daarbij niets uit welk merk en welk type auto u rijdt, het is altijd het proberen waard uw onderdelen juist bij ons aan te schaffen.

Meer dan alleen demonteren

Behalve het demonteren van onderdelen om die vervolgens te koop aan te bieden, bieden we meer. Heel veel meer zelfs. Zo zijn we ook specialist in occasions en in het exporteren van auto’s. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we beschikken over een zeer professioneel en gepassioneerd team van specialisten. Allemaal hebben ze hart voor de zaak én hebben ze ontzettend veel kennis van zaken. Om die reden krijgt u bij ons ook steeds het beste advies. Hoewel we wat betreft de verkoop van auto onderdelen van de sloop heel aantrekkelijke prijzen bieden, bieden we voor uw (sloop)auto altijd een eerlijke prijs. Voordeel van het verkopen van uw sloopauto aan ons is dat u een eerlijke prijs krijgt, meteen dat geld krijgt en ook al direct beschikt over het vrijwaringsbewijs. Bovendien halen we de auto gewoon bij u thuis. Wat wilt u eigenlijk nog meer?

Geen sprake van waardevermindering

Natuurlijk vindt u bij ons de door u gezochte BMW onderdelen. U vindt echter ook een even groot aanbod van onderdelen van andere automerken. Daardoor kunnen we eigenlijk iedereen prima van dienst zijn. De originele onderdelen die u bij ons koopt, houden uw auto in originele staat. Daardoor zal geen sprake zijn van waardevermindering van uw auto.

Elke dag opnieuw proberen we u op de beste wijze van dienst te zijn en laten we zien dat de sloop zo gek nog niet is. Overtuig uzelf en doe ook zaken met ons. Daar krijgt u zeker geen spijt van. Het is bovendien goed voor uw portemonnee.