Autosloperijen

Autosloperijen online platform voor onderdelen en verkopen van uw sloopauto.

Gratis online taxatie van jouw auto
- Zonder gedoe verkopen

Ik weet mijn kenteken niet

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?
Altijd 70.000 onderdelen op voorraad

Ik weet mijn kenteken niet
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3151 klantbeoordelingen.

Eddie

Prima product

Willem Smits

Bestelde onderdeel klopt met de foto, prima geleverd, en goed verpakt!

Peter

Netjes geleverd onderdeel

9,3

3151 klantbeoordelingen.

Autosloperijen markleider van Nederland

Van der Ven auto's is sinds enige jaren marktleider op het gebied van milieuvriendelijke autodemontage in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het landelijk inkopen en kosteloos ophalen van u schadeauto of sloopauto. Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad aan geteste gebruikte auto onderdelen van alle merken en alle bouwjaren. Het bedrijf behoort tot een van de meest vooruit strevende autosloperijen van het land.

Sloopauto verkopen. Hoge vergoedingen en gratis ophaaldienst landelijk

Binnen deze autosloperijen pagina bieden wij u om op een eenvoudige manier uw sloopauto of schadeauto aan te bieden. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op onderstaand telefoonnummer waarbij wij u deskundig kunnen adviseren over de gunstige voorwaarden van onze inkoop dienst. Tevens kunt u desgewenst een online formulier invullen zodat u snel een juiste taxatie voor uw auto ontvangt. Wij beschikken over een eigen auto ophaalservice welke u auto gratis in geheel Nederland ophaalt en transporteert naar ons autosloop bedrijf. Tevens ontvangt u vaak een zeer royale vergoeding voor uw auto. Wilt u geen verassingen achteraf en een betrouwbaar bedrijf aan de deur?

Grote voorraad gebruikte magazijn auto onderdelen van sloperij

Via onderstaande button kunt u een kijkje nemen in de grootste online voorraad van alle autosloperijen in Nederland. Uitsluitend geteste groene auto onderdelen van alle merken en bouwjaren. Vandaag bestellen is morgen in huis. Wij beschikken over een snelle verzend service. Online kunt u uw gewenste onderdelen bekijken en bestellen. Indien u hulp nodig heeft, dan kunt u onze service desk bereiken op 0165-559230. Deze specialisten kunnen u begeleiden bij het aankoop proces zodat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze hoofdlocatie in Roosendaal.