BMW merk auto onderdelen bij Van der Ven Auto's uit Rosendaal ( 28 oktober 2013 )

BMW merk auto onderdelen bij Van der Ven Auto's uit Rosendaal ( 28 oktober 2013 )

Er zijn maar weinig autobezitters zo trots en zuinig op hun wagen als de BMW-rijder. De echte fanaat - in de goede zin van het woord - kun je herkennen aan het BMW lidmaatschap onder de noemer 'BMW Privileges Platinum'. Het meest uitgebreide klantenpakket, maar of daar nu ook de vervanging bij zit van automobiel merk-onderdelen? Bij Van der Ven Auto's heeft u in ieder geval de zekerheid dat u BMW auto onderdelen eenvoudig en snel online kunt bestellen. Gebruikte BMW-onderdelen voor een zeer betaalbare prijs tot zelfs nieuwe auto-onderdelen waarmee uw BMW verzekerd is van verlengd autoplezier. Betreft het een kleine reparatie, zoals het vervangen van een koplamp rand met een kleine barst erin, dan doen wij dat zelfs ter plaatse. Terwijl u wacht met een kopje koffie. Dat scheelt niet alleen in de prijs voor auto-onderdelen, maar zeker ook in het uurtarief van de werkplaats. Want Van der Ven Auto's werkt snel, vakkundig, tegen zeer betaalbare tarieven en op alle BMW-onderdelen die u koopt, krijgt u ook nog eens gegarandeerd drie maanden garantie!

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Online onderdelen zoeken voor BMW X5 en de 1, 3, 5, 7 of 8 serie

Op de officiële site www.bmw.nl kunt u in de BMW 8-serie alleen de BMW i8 vinden. Van der Ven Auto's beschikt echter wel over een uitgebreid assortiment aan auto-onderdelen voor de BMW 8. Hoe prettig is dat als u net op zoek bent naar een gas / smoor klephuis, een airbagmodule of een luchtmassa meter. Of wilt u andere BMW auto-onderdelen bestellen? Bijvoorbeeld een spiraalveer A, een Visco koppeling, cardan, bobine, ruitenwisser schakelaar, koelventilator motor of radiateur. Ook kan Van der Ven Auto's leveren voor de BMW 8 serie: een stappenmotor, een elektrisch slotmechaniek, stuurhuis CPL tot een compleet bedieningspaneel voor de kachel. Om maar wat specifieke auto onderdelen op te noemen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle auto-onderdelen voor de BMW 1 serie, de BMW 3 serie, BMW 5 serie, BMW 7 serie en onderdelen voor de BMW X5. Via www.venauto.nl/onderdelen kiest u voor het automerk BMW, selecteert uw basismodel en zoekt daarna eenvoudig op het gewenste auto-onderdeel. Komt u er wellicht toch niet helemaal uit, of twijfelt u in het grote aanbod BMW auto-onderdelen? Neem dan gerust contact op met Van der Ven Auto's. Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Telefonisch via onze gekwalificeerde medewerkers van de helpdesk, of door middel van de chatfunctie op onze site www.venauto.nl tijdens kantooruren.

Van der Ven Auto's gaat ook op zoek naar het BMW auto-onderdeel

Van der Ven Auto's is een realistisch autobedrijf. Zo mogen we dan wel onderdelen hebben voor de BMW 8 serie, maar we missen dan weer auto-onderdelen voor de BMW 4 serie en BMW 6 serie. Ons deskundig personeel kan u toch verder helpen. Wellicht zijn BMW-onderdelen onderling uitwisselbaar. Voor carrosserie onderdelen zal dat wellicht iets moeilijker worden, maar in technische auto-onderdelen kan dat weer heel anders zijn. Op onze site kunt u precies zien wat wij op dat moment in voorraad hebben. Dus als u op zoek bent naar een airco leiding, binnenverlichting, oliefilter huis, dis ontsteking, tankdop, EGR klep, rolhoes, wielnaaf, achterbumper, sleepring, verstuiver, rembekrachtiger, gasdruk veerset of turbo… neem dan altijd contact met ons op. Mocht u iets speciaals zoeken dat wij niet direct in ons online aanbod hebben staan, dan gaan wij voor u op zoek naar dat ene auto-onderdeel!

BMW 4 serie verkopen of BMW 6 serie te koop?

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is Van der Ven Auto's altijd op zoek naar sloopauto's en schade auto's die ons assortiment aan betaalbare, gebruikte auto-onderdelen kunnen completeren. Een soort donor week, maar dan het hele jaar door. Heeft u een sloopauto of schadewagen van het automerk BMW te koop staan en wilt u de sloopauto verkopen aan Van der Ven Auto's? Wij betalen u een prima vergoeding, halen de sloopwagen of schade-auto geheel gratis bij u op - door heel Nederland! - en u ontvangt van ons het RDW vrijwaringbewijs. En met uw oude BMW zijn wij dan weer in staat om andere BMW's een tweede of derde leven te gunnen. En welke BMW rijder loopt daar niet warm voor?