Daihatsu is gestopt met de verkoop in Europa (5 februari 2013)

Hoeveel auto modellen van het automerk Daihatsu kunt u 'by heart' zo opnoemen? We komen daar dadelijk op terug. Het feit is namelijk dat auto merk Daihatsu per 1 februari van dit jaar is gestopt met de verkoop van haar automodellen in Europa en dus ook in Nederland. Nu nog rijden er ongeveer 100.000 Daihatsu-modellen rond op onze autowegen. Voor die autorijder is de aftersales, onderhoud, reparatie en garantiezaken wel gewaarborgd door Louwman Parts & Services, importeur van het - eveneens Japanse - merk Toyota, dat weer voor 51,2% eigenaar is van Daihatsu.

De Daihatsu Cuore

En? Hoeveel modellen wist u te bedenken? Inderdaad, de Daihatsu Cuore is redelijk bekend bij autorijdend Nederland, maar kent u bijvoorbeeld ook de Daihatsu Copen, Materia, Sirion, Valera, YRV? Eerder nog dacht u wellicht aan de Daihatsu Move of Terios. Op zich nog redelijk wat modellen, waarin het type ook nogal verschilt, maar echt herkenbaar is het merk niet. Sterker nog: bij Van der Ven Auto's in Roosendaal hebben we niet eens een occasion van Daihatsu staan. We hebben wel een Cadillac, een DAF, een JMC, een LVD en zelfs twee occasions van het automerk SsangYong.

Dan maar liever een Toyota occasion?

Rijdt u wel graag in een Japanse auto, dan kunt natuurlijk altijd kiezen voor 'de baas van Daihatsu', een Toyota. Voor elke portemonnee en uitstraling heeft Van der Ven Auto's een passende occasion in de aanbieding. Van een oud model Toyota Corolla voor 1.150 euro tot aan de Toyota Avensis VVTI, executive look met leer en trekhaak. Uit het bouwjaar 2005 en met de zeer goedkope occasion prijs van slechts 7.250 euro. U vindt ze

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Geen occasion, wel de Hyuandai auto-onderdelen

Van der Ven Auto's heeft dan weliswaar geen Daihatsu occasion staan, we hebben wel alle auto onderdelen voor dit automerk en voor de diverse modellen. Dus ook met de onderdelen van Van der Ven Auto's houdt u uw Daihatsu in optimale staat en blijft u een trotse rijder van wat al snel een echte klassieker op de weg is. Snel Daihatsu auto-onderdelen bestellen? Wij helpen u graag.