De herstart van Saab. Een gevalletje van: wij zijn blij bij Van der Ven Auto's! ( 23 augustus 2013 )

Bij Van der Ven Auto's komt u alleen maar auto enthousiastelingen tegen. Maar we dromen heus niet alleen maar van een Massarati, Ferrari of de Lexus LFA. De perfecte mix van eigenzinnig ontwerp, subliem rijgedrag, comfort en veiligheid vonden wij ook altijd al in de Saab. Hoe oud of hoe jong ook, een Saab herken je altijd op de weg. Het is ook een gevoelsaspect; je moet glimlachen als je een Saab over de polderweggetjes ziet cruisen, waar je verlekkerd kijkt als de turbo's worden aangesproken op de snelweg. De Saab was een auto voor iedereen. Agrariër, zakenman, student of hockey moeder, een Saab stond iedereen zonder dat het automerk kapsones kreeg. Hoewel zeer herkenbaar, had de Saab ook altijd iets mysterieus. Die auto had iets extra's, maar was daar heel bescheiden mee. En dat mysterie is terug! De enige auto die je zowel als familiewagen als supercar kunt bekijken krijgt een herstart in het thuisland Zweden. De Saab 9-3 krijgt een nieuwe facelift en een gedroomde nieuwe kans.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Nog in 2013 zou de nieuwe Saab 9-3 van de band moeten rollen

Het was even stil rond Saab, na het Spyker tijdperk. Maar medio augustus werd duidelijk dat National Electric Vehicles Sweden (NEVS) de stekker weer in Saab gestoken heeft. Maar liefst 180 oud Saab medewerkers zijn vanachter hun glas Aquavit vandaan gehaald om de Saab fabriek in Trolhättan weer tot in de puntjes productieklaar te maken. Zo snel als mogelijk wordt daar de productie van de Saab 9-3 weer in bedrijf genomen. Het model dat lijkt op het ontwerp uit 2002 tot en met 2011 gebouwd werd, maar dan met omvangrijke aanpassingen aan het interieur en exterieur. Een nieuwe Sedan derhalve, die in een later stadium vergezeld wordt door een volledig elektrische versie. Dat op zich lijkt vrij logisch, daar de nieuwe baas NEVS heet, gespecialiseerd in elektrische voertuigen. Vooralsnog kijken wij uit naar de viercilinder motor met de onbetwistbare Saab turbo. Volgens de nieuwsberichten zouden we al in het najaar (september?) van 2013 van de eerste nieuwe Saab mogen genieten. Dat het NEVS serieus is, blijkt ook wel uit het feit dat men nadenkt over een cabrio versie van de Saab 9-3 en een compleet nieuwe modelreeks die geheel elektrisch zou zijn. Daar zouden wij bij Van der Ven Auto's vandaag al op willen intekenen.

Nu al in de aanbieding bij Van der Ven Auto's: de Saab 9-3 occasion

Hoeveel de nieuwe Saab 9-3 gaat afwijken van de auto die tussen 2002 en 2011 gebouwd werd, weten we natuurlijk niet. Wat we wel weten bij Van der Ven Auto's is dat wij een fantastische Saab 9-3 uit 2004 in onze voorraad occasions hebben staan. Een 2.2 TID Linear om precies te zijn. op diesel voor nog geen drieduizend euro. Ook twee oudere versies van de 9-3, beide op benzine voor respectievelijk € 1.150,- en € 1.250,-. Liever een Saab 9-5? Bouwjaar 2003 op diesel voor € 3.750,- of bouwjaar 2002 met maar 182.000 op de teller voor 3.250 euro. Een grotere uitstraling hebt u bij de Saab 900. Bijvoorbeeld een Saab 900 2.3i, cabrio uitvoering voor slechts € 1.995,-. Euh, 2.3 injectiemotor en een cabrio? Wij adviseren een petje als u van hard optrekken en rijden houdt. U ziet het: de tijdloze klasse van Saab kunt u ook al zeer voordelig als occasion aanschaffen bij Van der Ven Auto's.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Ook voor alle andere occasions kijkt u eenvoudig online bij Van der Ven Auto's

U wilt een occasion kopen bij Van der Ven Auto's, maar dat hoeft geen Saab te zijn? Kijk dan gerust online rond in ons ruime aanbod occasions op www.venauto.nl/autos.php en kies de auto die bij u past. Kies een occasion op prijs, een occasion op bouwjaar, automerk, auto model, transmissie, een occasion op benzine, diesel of LPG. Van der Ven Auto's heeft zelfs al hybride auto's in haar occasion aanbod opgenomen. Of bent u op zoek naar een speciale gebruikte wagen, die wij nog niet hebben opgenomen? Laat Van der Ven Auto's dan voor u zoeken in ons uitgebreide netwerk. Een telefoontje naar (0165) 55 92 30 kan al volstaan. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij doen onze uiterste best om u zo spoedig mogelijk blij te maken met de nieuwe auto van uw keuze. Graag tot ziens bij Van der Ven Auto's in Roosendaal!