Fiat sloop

Uw specialist in (sloop)auto
inkoop en verkoop van Kwaliteitsonderdelen

Wilt u uw auto verkopen?

Vraag nu een gratis taxatie aan
Geen kenteken? Verder zonder kenteken

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?

Altijd 70.000 onderdelen op voorraad
Geen kenteken? Verder zonder kenteken
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3482 klantbeoordelingen.

t

everything fine, fast delivery

Frank K.

Ik ben zeer tevreden, alles is goed gelukt, onderdeel past perfect! Geweldige service en bliksemlevering, beter dan dit wordt het niet. heel erg bedankt ;0)

Thomas

Geweldige service, item zoals beschreven, snelle levering! Top! 👍🏼

9,3

3482 klantbeoordelingen.

Fiat auto's: occasions, export en demontage

Fiat onderdelen nieuw binnen

Fiat sloop online specialist. Inkoop Fiat en verkoop Fiat Onderdelen.

Van der Ven Auto's biedt u een online Fiat sloop platform waarbij u eenvoudig u Fiat auto onderdelen kunt bestellen of uw oude of beschadigde Fiat kunt aanbieden. Dit bedrijf behoort tot de modernste autodemontage bedrijven van Nederland. Tevens staat bij ons duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij leveren kwaliteit groene sloop auto onderdelen waadoor wij voldoen aan Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Volgens de strenge sloop procedures van ARN — en met het driesterren certificaat van Kwaliteit Zorg Demontage — staat Van der Ven Auto's garant voor groene demontage van sloopauto's Nederland. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te assisteren bij de aankoop van uw Fiat auto onderdelen.

Fiat verkopen, defecte Fiat inkoop, moderne Fiat sloop

Heeft u problemen met u Fiat of overstijgen de reparatie kosten de waarde van u Fiat. Dan is Van der Ven Auto's een goed alternatief om u te ontzorgen. Van der Ven Auto's heeft zich gespecialiseerd in het landelijk ophalen en verwerken van Fiat sloopauto's en schadeauto's. U krijgt niet alleen een royale vergoeding voor uw Fiat, voor die verkoopprijs komen wij de Fiat ook geheel kosteloos bij u voor de deur ophalen. Wij beschikken over een geavanceerd wagenpark waardoor wij iedere auto in welke staat dan ook snel en vakkundig bij u voor de deur kunnen verwerken. Uw auto verwerken wij daaropvolgend milieuvriendelijk op ons demontage bedrijf. Wij nodigen u uit om binnen deze website onze bedrijfsfilm te bekijken waardoor u een indruk krijgt over ons professioneel bedrijf.

Nu uw auto aanbieden

Groene originele Fiat sloop auto onderdelen bestellen

Van der Ven Auto's is de laatste jaren uitgegroeid tot een professionele partner in het leveren van Fiat automotive oplossingen voor klanten. Op het gebied van gebruikte Fiat auto onderdelen hebben wij een onlne platform ontwikkeld waardoor u snel een eenvoudig u benodigde onderdelen kunt opzoeken en bekijken. Ieder onderdeel wordt bij ons getest en gefotografeerd alvorens wij het onderdeel in ons magazijn opslaan. Onze sloperij specialisten kunnen u desgewenst telefonisch assisteren bij de aankoop van u groen Fiat auto onderdeel. Wij leveren de auto onderdelen snel uit en verzenden deze door heel Nederland. Nieuwe of gebruikte originele geteste onderdelen voor de auto leveren wij met maar liefst drie maanden garantie! Door het hergebruik van auto-onderdelen van goede kwaliteit die uit de sloop zijn gekomen, sparen we het milieu doordat er minder compleet nieuwe auto onderdelen uit de fabriek nodig zijn. Wij zijn daar een groot voorstander van. Green parts voor elk automerk, autotype en transmissie kunt u binnen deze website hier zoeken en bestellen.

Auto onderdelen van alle automerken direct online zoeken?

U kunt bij ons met alle merken terecht! Dus onder andere voor ###MAKE_MODEL### sloop

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs