Goedkope auto’s omgeving Tilburg (30 mei 2011)

Stel: je bent een student aan de Katholieke Universiteit van Tilburg en je Fiat Panda uit 1998, de Toyota Starlet uit 1995 of de Ford Mondeo uit 1989 geeft er de brui aan, net voordat je Boerke Mutsaers hebt bereikt. Wat denk je dan? Tuurlijk... KUB! Maar je wist dat het kon gaan gebeuren, dus daar ga je niet over zeiken. Je drinkt de kruik leeg en gaat op zoek naar een goedkope auto in de regio van Tilburg.

En voor je het weet, rijd je met je medestudent over Kaatsheuvel, (Klein) Dongen en Oosteind, naar Oosterhout, Breda en Roosendaal. (binnendoor dan, anders rechtstreeks). En daar kom je in een oase van mobiele onrust. Ruim 300 goedkoop geprijsde occasions, die schitteren om jouw aandacht. De cabriolet is nog goedkoper dan de Volkswagen automaat. De Audi Turbo nog mooier (geprijsd) dan de Peugeot 106. Dit is een tweedehands droom! Hier ga je zeker slagen!

Van der Ven Auto's verkoopt dan ook de meest fraaie occasions tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Waarom zou je dan nog gaan fietsen? Er zijn al meer dan genoeg Tilburg Trappers. Neem je tweedehandsje lekker mee voor een avondje stappen in 013, Paradox of NWE Vorst. Cruise over de Heuvel of ga moeiteloos naar de Heyhoef. Dit is het studentenleven! En vergeet niet waar de reis begonnen is... Van der Ven Auto's in Roosendaal!

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

En het is toch mooi? Je kunt met je nieuwe tweedehands auto zo naar je ouders in Waalwijk, Den Bosch, Berkel-Enschot, Biest-Houtakker, Drunen, Moergestel, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Udenhout, Biezenmortel, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Roosendaal, Hilvarenbeek, Goirle, Gilze, Baarschot of Giersbergen rijden. De was op de achterbank, je nieuwe liefde naast je en het stuur van je eigen, nieuwe auto in handen. Lekker rijden dankzij Van der Ven Auto's.