Goedkope auto’s voor de omgeving Eindhoven (14 juni 2011)

Eindhoven de gekste! Eindhoven de slimste ook, zo bleek maar weer in New York. Dan hebben we het over de stad en niet het restaurant in de Dommelstraat. En toch kunnen we de slimste mensen nog wel iets leren. Over Van der Ven Auto's bijvoorbeeld. Met goedkope auto's ook voor de regio Eindhoven.

De directie van Philips zien we niet snel voor een mooi geprijsde occasion langskomen en het management van ASML is ook geen vaste klant voor goedkope tweedehands wagens. Maar voor wie wel een gebruikte auto zoekt is Van der Ven Auto's uit Roosendaal wel een echte uitkomst. Ruim 300 occasions en daarmee voor elk wat wils. Van een donkerblauwe Mercedes tot een Witte Polo. Een Witte Dame zogezegd.

Het voordeel van een goedkope auto is ook dat je hem zonder zorgen parkeert bij het Stratumseind of de Bunker. Of in de parkeergarage bij het Holland Casino. Want zo'n goedkope prijs voor zo'n uitgebreide keuze maakt het leven een stuk eenvoudiger. Menig Heao student heeft de weg naar Roosendaal al gevonden. Ben jij de volgende?

Het kan ook voor een auto-onderdeel zijn. Van de krukas tot aan de differentieelkap en van een nieuwe knalpijp tot aan verlaagde veringen! Om een probleem te verhelpen of om je auto te pimpen. We hebben alle carosserie- en technische onderdelen in nieuwe en gebruikte vorm op voorraad. Zo niet, dan zorgen we ervoor! Want dat is ook Van der ven Auto's: service in totale automobiliteit.!