Goedkope en gebruikte auto’s of occasions kopen omgeving Utrecht (15 augustus 2011)

Nederland behoort - net als Frankrijk en Duitsland - tot de 'rijke landen'. Althans zo hoorden we op het nieuws. En de Nederlandse politici willen ons land ook allemaal erg graag als een 'klein Amerika' zien. Ziedaar hoe relatief het begrip 'economische grootmacht' is. Even niet opletten, de ogen toeknijpen en je zit met een enorme schuldenlast. Gelukkig is het Zeeuws-meisje-gevoel niet uit de Nederlander verdwenen. Als we kunnen besparen dan zullen we het niet laten. We plakken massaal Jokers op producten die we in voorraad opslaan, we rennen naar de uitverkoop, voordat de het rek is gevuld met kabeltrui, wollen vest en gevoerde winterjas.

Met auto's is het niet anders. Wie het geld heeft, koopt een splinternieuwe wagen, met vele extra's maar zonder wegenbelasting en BPM. De hybride bonus en 'slechts' 20% bijtelling. Maar lang niet iedereen heeft 20.000 euro liggen om vervolgens iets goedkoper uit te zijn. Dat is ook niet nodig, want Utrecht en omgeving heeft een groot aanbod aan goedkope, gebruikte auto's en die vindt u natuurlijk bij Van der Ven Auto's. Ruim 300 occasions en elke week een snel wisselend aanbod. Wat dacht u van een Mercedes-Benz, C-klasse, voor nog geen 3.000 euro. Of die Peugeot 206 GTI, met kekke lichtmetalen velgen voor minder dan 3.500 euro? Op de site venauto.nl kunt ze allemaal vinden. Gezocht op merk, bouwjaar, brandstof en transmissie vindt u altijd wel die supervoordelige occasion die uw hart sneller laat kloppen. Ennuh... geen cent teveel hoor!

Naast Utrecht bedienen wij tevens de plaatsen: Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht, Papendrecht, Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Vlissingen, Goes, Leiden, Delft, Den Haag, Amsterdam, De Meern, Vianen, Tiel, Lexmond.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Met auto's is het niet anders. Wie het geld heeft, koopt een splinternieuwe wagen, met vele extra's maar zonder wegenbelasting en BPM. De hybride bonus en 'slechts' 20% bijtelling. Maar lang niet iedereen heeft 20.000 euro liggen om vervolgens iets goedkoper uit te zijn. Dat is ook niet nodig, want Roosendaal en omgeving heeft een groot aanbod aan goedkope, gebruikte auto's en die vindt u natuurlijk bij Van der Ven Auto's. Ruim 300 occasions en elke week een snel wisselend aanbod. Wat dacht u van een Mercedes-Benz, C-klasse, voor nog geen 3.000 euro. Of die Peugeot 206 GTI, met kekke lichtmetalen velgen voor minder dan 3.500 euro? Op de site venauto.nl kunt ze allemaal vinden. Gezocht op merk, bouwjaar, brandstof en transmissie vindt u altijd wel die supervoordelige occasion die uw hart sneller laat kloppen. Ennuh... geen cent teveel hoor!