Goedkope gebruikte auto’s en occasions kopen omgeving Den Bosch (19 augustus 2011)

Wat is er tegenwoordig nog zeker? De beurzen klappen weer als slappe pannenkoekhuisjes in elkaar, landen verliezen hun kredietwaardigheid (Amerika), gaan bijna failliet (Griekenland) of klagen steen en been (China). London doet oude tijden van Noord-Ierland herleven. Maar in al dat geweld is er één stad die zich blijft verzetten tegen de teloorgang: Regio Den Bosch, of 's-Hertogenbosch voor de puriteinen. Met de Boulevard op de Parade is het leven weer een stuk aangenamer. Al is het terras zitten en voorstellingen kijken tussen de regen buien door, want ook een zomer is niet meer zeker in augustus.

Van der Ven Auto's is gelukkig altijd wel die zekere factor! Bij ons zijn de occasions scherp geprijsd en dat blijven ze ook. Want geloof ons maar, met de huidige globale malaise, zullen ook de grondstofprijzen weer stijgen en worden nieuwe auto's onbetaalbaar. Terwijl ze een paar jaar later al veel minder waard zijn. Dan is het toch economisch bezien veel slimmer om juist nu te kiezen voor een goedkope auto? Die occasion waar u nog wel jaren plezier aan beleeft. Die u zelfs helemaal 'op kunt rijden' om hem vervolgens weer als sloopauto aan Van der Ven Auto's (terug) te verkopen. Dan komen we hem nog gratis ophalen ook! Dat is nu een goedkoop bedrag betalen en straks toch nog leuk kunnen verkopen.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

De oefeninterland van het Nederlands elftal op Wembley mag dan misschien niet doorgaan, Van der Ven Auto's zal nooit stoppen met het scoren op lage prijzen voor goedkope, gebruikte auto's. Bekijk vandaag nog onze - ruim 300 - occasions online en het leven ziet er direct een stuk positiever uit. Of je nu rechtstreeks onder de witte rook van de Sint Jan woont, in Rosmalen, Berlicum, Vught, Sint-Michielsgestel, Cromvoirt, Vlijmen of Engelen, Boxtel, Uden, Helmond, Den Bosch.