Goedkope gebruikte auto’s en occasions kopen omgeving Den Haag (18 juli 2011)

Hebt u het ook gelezen? Met hoeveel procent onze koopkracht afneemt de komende tijd? Zelfs een simpel iets als een brood (sorry bakker) stijgt enorm in prijs. En dat eten we dagelijks. Nog iets dat we snel dagelijks gebruiken: onze auto! Maar ook daarvan stijgen de grondstoffen en subsidies worden afgeschaft. Dat houdt in dat een auto aanschaffen alleen maar duurder wordt. Gaat u daarvan zweten? Dan zijn er twee oplossingen. De deodorant wordt goedkoper en we hebben altijd nog Van der Ven Auto's.

Want: het is ongelooflijk! De financiële wereld staat op zijn kop, de natuur weet niet meer wat de jaargetijden zijn en toch heeft Van der Ven Auto's wekelijks ruim 300 nieuwe occasions die we kunnen aanbieden. De wereld draait gewoon door en waarom zou u daar niet van profiteren in de regio van Den Haag?

Is er überhaupt nog iets zeker? Wint Contador de Tour de France? Houdt het Rijksmuseum haar subsidie? Zijn Nederlandse banken echt veilig na het doorstaan van de stresstest? Of maakt u zich geen zorgen en betaalt u zonder twijfelen 16.000 euro voor een nieuwe auto op afbetaling? En dan hebben we het nog maar over een middenklasser. Diezelfde wagen hebben wij ook staan, maar dan als occasion. Weliswaar een paar jaar ouder, maar nog steeds in uitmuntende staat. Daar zorgen wij wel voor. En niemand die het verschil ziet op de boulevard van Scheveningen of in het stadscentrum van Den Haag.

Tegen de Griekse mentaliteit kunnen wij ook niet opboksen, maar als u een beetje de Hollandsche zuinigheid heeft, dan is een occasion van Van der Ven Auto's echt een uitkomst. En kijken kost niets. Ook niet op onze site.

Tevens bieden wij onze aantrekkelijke occasions aan in: Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Leiden, Wassenaar, Sassenheim, Bergschenhoek, Bleyswijk