Goedkope gebruikte en nieuwe auto-onderdelen in Breda, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven (10 augustus 2011)

U kent dat wel: ergens hoort u een geluidje dat er eerder niet was in de auto. Hoe je het precies moet omschrijven is lastig, maar bij de garage weten ze waarschijnlijk wel wat het is: dat getik, geratel of gebrom. Ze kijken onder de motorkap en jawel hoor, het euvel is gevonden. Het betreft alleen wel een relatief uniek auto-onderdeel dat men speciaal vanuit het hoofdkantoor in het buitenland moet importeren. Dan heb je nog het inchecken bij de douane, de reistijd... nou dat kan wel eens twee weken duren. De prijs wordt voorzichtig vermeden.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Dat hoeft natuurlijk niet zo te gaan, want gelukkig kennen al veel autodealers in heel Nederland de uitstekende service van Van der Ven Auto's als het gaat om de goedkope en snelle levering van auto-onderdelen. Mechanische- en carrosserie auto onderdelen. Gebruikte en nieuwe auto-onderdelen. Onderdelen voor elk merk, type, kleur, smaak en beleving. Mochten we het toevallig niet hebben bij Van der Ven Auto's, dan gaan wij voor u op zoek en hebben we het toch. In ieder geval altijd sneller en goedkoper dan u verwacht had.

Woont u in de omgeving van Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven, Halsteren, Woensdrecht, Steenbergen, klundert, hoeven, zundert, oosterhout, bavel, oisterwijk, chaam, hoogerheide of Huibergen en bent u op zoek naar een: dynamo, voorwielophanging, compleet motorblok, ruitenwisser set, zijportier, motorkap, zijruit, achterruitverwarming, schakelpook, wielkast, set bougies, startmotor, uitlaat, koelslang, remvloeistof reservoir, accu, trekhaak, boordcomputer, reservewiel, verlichtingskap, bumper, spoiler, sierstrip, hoofdsteun, sportstoel, veiligheidsriem, vloermat of koffiekop houder… denkt u dan vooral eerst aan Van der Ven Auto's. Wij leveren onze producten door heel Nederland! Bekijk onze website om een indruk te krijgen van de modernste autosloperij en autodemontage bedrijf van Nederland.

Nederland behoort - net als Frankrijk en Duitsland - tot de 'rijke landen. Althans zo hoorden we op het nieuws. En de Nederlandse politici willen ons land ook allemaal erg graag als een 'klein Amerika' zien. Ziedaar hoe relatief het begrip 'economische grootmacht' is. Even niet opletten, de ogen toeknijpen en je zit met een enorme schuldenlast. Gelukkig is het Zeeuws-meisje-gevoel niet uit de Nederlander verdwenen. Als we kunnen besparen dan zullen we het niet laten. We plakken massaal Jokers op producten die we in voorraad opslaan, we rennen naar de uitverkoop, voordat de het rek is gevuld met kabeltrui, wollen vest en gevoerde winterjas.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Met auto's is het niet anders. Wie het geld heeft, koopt een splinternieuwe wagen, met vele extra's maar zonder wegenbelasting en BPM. De hybride bonus en 'slechts' 20% bijtelling. Maar lang niet iedereen heeft 20.000 euro liggen om vervolgens iets goedkoper uit te zijn. Dat is ook niet nodig, want Roosendaal en omgeving heeft een groot aanbod aan goedkope, gebruikte auto's en die vindt u natuurlijk bij Van der Ven Auto's. Ruim 300 occasions en elke week een snel wisselend aanbod. Wat dacht u van een Mercedes-Benz, C-klasse, voor nog geen 3.000 euro. Of die Peugeot 206 GTI, met kekke lichtmetalen velgen voor minder dan 3.500 euro? Op de site venauto.nl kunt ze allemaal vinden. Gezocht op merk, bouwjaar, brandstof en transmissie vindt u altijd wel die supervoordelige occasion die uw hart sneller laat kloppen. Ennuh... geen cent teveel hoor!