delijke (sloop)auto ophaalservice van Van der Ven Auto's ( 26 augustus 2013 )

Van der Ven Auto's uit Roosendaal is in Nederland één van de grootste, duurzame autodemontage bedrijven met daarnaast een enorm aanbod aan nieuwe en gebruikte auto-onderdelen en een ruime voorraad aan goedkope occasions. Maar daar houdt de service niet op! Want behalve voor APK keuringen en kleine autoreparaties, kunt u bij Van der Ven Auto's ook terecht voor de GRATIS auto ophaalservice! Een uitkomst voor consumenten en erkende autodealers die een occasion willen aanbieden of meerdere gebruikte wagens willen verkopen. Met het eigen vrachtwagenpark van Van der Ven Auto's komen wij door heel Nederland, dus ook de landelijke dekking is daarmee gegarandeerd. En dat het onze eigen chauffeurs zijn, houdt in dat u kunt rekenen op de garantie dat wij onze afspraken nauwgezet nakomen. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijk gegeven bij Van der Ven Auto's. Zowel voor de sloopauto ophaaldienst als voor al onze andere diensten en producten, want wij willen natuurlijk graag zaken met u blijven doen.

Van de sloopauto in Den Helder tot aan de gebruikte wagen in Zierikzee; gratis opgehaald!

Waarom zou u gebruik maken van de (sloop) auto ophaaldienst van Van der Ven Auto's uit Roosendaal als u een grote schadewagen in Franeker of een kapotte bestelauto in Winterwijk heeft staan? Twee belangrijke redenen: Van der Ven Auto's komt geheel gratis bij u aan de deur als u een sloopauto of schadewagen kwijt wilt. Ongeacht de afstand. Maar u kunt ook nog eens geld verdienen! Want uw schade auto of sloopwagen is geld waard. Een vrijblijvende taxatie van Van der Ven Auto's zal duidelijk maken hoeveel u kunt verdienen aan de kapotte auto. En zijn we tot een mooie deal gekomen, dan staan wij al zeer snel bij de afgesproken plek. Of het nu voor een auto rijp voor de sloop in Purmerend, een afgeschreven auto in Weert of een schade wagen in Apeldoorn is.

De te verkopen occasion halen wij ook bij u op!

Er is nog een categorie wagens waarmee u niet de weg op wilt: de onverzekerde auto die u wilt verkopen. Ook dan bent u bij Van der Ven Auto's aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld de auto zonder verzekering aan ons verkocht, ook dan geldt onze gratis ophaalservice. Verkopen van een tweedehands wagen kan trouwens zeer eenvoudig bij Van der Ven Auto's. U hoeft daarvoor niet eens het huis uit. Op de website www.venauto.nl kunt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week een auto aanbieden. Een schade- of sloopauto aanbieden bij de auto sloperij tegen een hoge opkoopprijs, kunt u doen met het formulier dat u vindt op www.venauto.nl/recycling.php waar u voor het aankopen of verkopen van uw voertuig ook direct contact kunt opnemen met onze verkoopafdeling. Zij zijn direct bereikbaar onder het mobiele telefoonnummer (06) 51 89 64 60.

Van auto inkoop tot aan het RDW vrijwaringbewijs; u regelt het met Van der Ven Auto's!

Heeft u een gebruikte wagen in Ede staan, een tweedehands voertuig in Middelharnis, een sloopauto in Rotterdam, een schadewagen in Eindhoven of een occasion in Boxmeer die u wilt verkopen? Maak dan gebruik van de uitgebreide service van Van der Ven Auto's. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Zo regelen wij ook dat u van ons het RDW vrijwaringsbewijs krijgt voor elke auto die u aan ons verkoopt. Wij halen hem ook nog eens geheel gratis op - door heel Nederland - en betalen u een hoge opkoop prijs voor uw wagen. Met slechts één telefoontje of door het online invullen van het vrijblijvende taxatie formulier op onze website kunt u profiteren van de uitgebreide service en verregaande diensten van Van der Ven Auto's!