Uw auto gratis laten wegslepen of weghalen? Het kan met Van der Ven Auto’s. (15 december 2011 )

Je zoekt niet vaak naar een autosleepbedrijf op het internet, maar als de wagen geen meter meer wil rijden, is Van der Ven Auto's toch echt de goede keuze. Dan heb je minder aan de populaire zoekopdrachten van 2011, als Facebook, YouTube, Hyves, Online, Google, Hotmail, Marktplaats, Weer, You, ING, iPhone 5, iPad 2, Britt Dekker of Wordfeud. Hoewel onze sleepdienst natuurlijk ook te bereiken is via onze eigen pagina:

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

www.facebook.com/pages/Van-der-Ven-Autos/151318838257946

Het zal geen vraagteken opleveren wanneer je gebruik wil maken van de service van een auto sleepbedrijf. Zeker niet als het een gratis service betreft. Meestal is het geen goed nieuws voor de auto. Het kan natuurlijk best meevallen, bijvoorbeeld als alleen de v-snaar gebroken is, maar ook dan is het bijzonder dat Van der Ven Auto's uw kapotte wagen, sloopauto, schadeauto gratis komt ophalen, deze vervoert naar het eigen bedrijf, daar een nieuwe v-snaar monteert vanuit de grote opslag aan gebruikte en nieuwe auto-onderdelen, waarop u uw weg kunt vervolgen.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

In ergere gevallen, wanneer het technisch mankement groots is, of de auto wellicht total loss is door een slippartij in het barre winterweer, kunt u ook vertrouwen op de verregaande service van Van der Ven Auto's. Niet alleen komen wij uw wagen gratis weghalen, maar wij hebben ook ruim 350 occasions klaarstaan tegen zeer schappelijke prijzen. Wij regelen de financiering, vrijwaren uw oude auto bij het RDW en bieden u ook nog twee maanden garantie op de nieuwe aankoop. Zo bent u in no time weer veilig en mobiel een verkeersdeelnemer en rijdt u direct weer 80, 100 of 130 op de autosnelweg.

Wie met pech langs de weg staat, kan natuurlijk contact opnemen met de ANWB of Route Mobiel. Het kan echter ook geen kwaad om ons nummer bij uw contacten in de mobiele telefoon op te slaan: (0165) 55 92 30. We hopen het natuurlijk niet, maar als uw auto moet worden weggesleept - of het nu een sloopauto of schade auto is - dan staan wij voor u klaar!