Hamburg wordt een Duitse stad zonder auto's (20 Januari 2014)

Duitsers staan onder meer bekend om hun grondigheid. Nou, dat geldt zeker voor de stad Hamburg. Deze Duitse metropool wil over twintig jaar een stad zonder auto's zijn. Twee miljoen mensen die zich voornamelijk te voet en per fiets zullen gaan voortbewegen door een enorm groot netwerk van groene zones, waarbij parken, speeltuinen en recreatie domeinen met elkaar verbonden zullen zijn. Het zou ook de dieren een kans geven zich veilig door de stad te verplaatsen. Nu is Van der Ven Auto's een regelrechte voorstander van milieubewust leven, maar dit lijkt wel een zeer utopische wens.

Hamburg ontvluchten in het weekend hoeft niet meer

De stad Hamburg verwacht met de groengebieden dat de inwoners minder de behoefte zullen voelen om in het weekend de stad te ontvluchten. Wat dan weer het gebruik van de wagen verder zou terugdringen. Nog een Utopia. Het weekend wordt nu juist het ultieme moment om weer eens een flink stuk te gaan rijden in die Duitse bolide. Huppakee in die Mercedes-Benz 200 - 500 W124 combi 300 TD met automaat, trekhaak en lichtmetalen velgen. Of anders wel met een BMW 5-serie 525i Executive de Duitse snelwegen op. Fietsen kunnen we de hele week nog!

Van der Ven Auto's ziet de Duitse automerken graag komen

Als het om occasions gaat, dan zijn de Duitse automerken veruit favoriet. Ook al wordt er gesjoemeld met het aantal stemmen als het gaat om de populairste auto van het jaar, de Volkswagen Golf doet het toch altijd goed in jaaroverzichten van occasion verkoop. Logisch, want het is een betrouwbare, sportief ogende auto die menigeen aanspreekt. Hamburg is niet zo ver weg, dus als men daar van plan is om een Duitse wagen te exporteren, dan wil Van der Ven Auto's die graag importeren. Dat zou het aanbod van jonge occasions een flinke boost kunnen geven.

Het verkopen of inruilen van een gebruikte wagen bij Van der Ven Auto's

Een Duitse stad die van haar auto's af wil, een land - Frankrijk - dat Duitse automerken wil weren vanwege een andere keuze voor koelvloeistof... wat zit er nog allemaal in het vat? Maar om daar nog twintig jaar op te wachten, nou nee. Iedereen die een gebruikte wagen of sloopauto wil verkopen aan Van der Ven Auto's, die is altijd al van harte welkom aan de Ettenseweg 76, 4706 PB in Roosendaal. Voor elke aangeleverde auto ontvangt u een zeer leuke vergoeding. Ook inruilen is altijd mogelijk en rijdt de auto niet meer? Dan halen wij hem gratis bij u op!

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Van der Ven Auto's gaat voor alle automerken

Er is geen enkele auto, die geen tweede leven verdient. Of dat nu een BMW, Volkswagen, Mercedes Benz of Porsche is. Evengoed raken wij enthousiast van een Citroën, Peugeot, Skoda, Seat, Mazda, Ford, Volvo, Renault, Saab, Toyota of Land-Rover. Om er maar een paar te noemen. Personenauto, bestelbus, bedrijfswagen, coupe, cabriolet, MPV, sedan, hatchback of stationwagen... diesel, benzine of LPG (G3), automaat of handgeschakeld... Van der Ven Auto's koopt uw wagen in. Of verkoopt hem als fraaie occasion. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Ook dan kijkt u natuurlijk online bij Van der Ven Auto's. Want als het met automobiliteit te maken heeft, dan is er eigenlijk maar één adres; dat van Van der Ven Auto's uit Roosendaal.