Hete kritiek voor KIA Picanto bij consumentenprogramma Kassa ( 2 mei 2013 )

Zaterdag 27 april was het bijltjesdag voor de KIA Picanto bij Kassa, het consumentenprogramma van de VARA. Het probleem? In de brochures stond (staat) vermeld dat deze kleine auto zo zuinig is, dat hij 1 op 24 zou rijden, wat in de praktijk vaak neer kwam op 1 op 14. Volgens de cijfers van KIA Nederland was het praktijk gemiddelde 1:16,9. Het grote verschil zit hem met name in de testprocedures. Het verbruik wordt tijdens de fabriekstest gemeten in de meest optimaal mogelijke omstandigheden. Volgens de aanwezige afgevaardigde van het Europees Parlement ging dat heel ver: met ingeklapte spiegels, afgeplakte ramen, omgebogen antennes, een chauffeur van 50 kilo en werd per onderdeel het meest gunstige land gekozen. Zo zou men voor de bandentest wel in Nederland zijn, maar voor andere testen naar Oost-Europa uitwijken. Zo kregen we een verbastering van een bekend gezegde: zuinig is duurkoop!

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Van der Ven Auto's is goedkoop en geeft eerlijke voorlichting!

Bent u op zoek naar een kleine auto voor de Randstad, een voordelige auto in Brabant of een comfortabele auto in de Achterhoek voor een lage prijs? Dan zijn de occasions van Van der Ven Auto's een goedkoop alternatief. Een CO2 uitstoot van 95 gram zult u niet direct vinden, maar aan de andere kant… met onze lage prijzen maakt zich toch ook niet druk om 14% bijtelling of 20% bijtelling. En dat is alleen maar voor de puur zakelijke rijders van belang! Voor de prijsbewuste particuliere autobezitter geldt de bijtelling niet, maar wel de prijs. En de eerlijke voorlichting! Die krijgt u altijd bij Van der Ven Auto's. Dus voor goedkope occasions in Roosendaal gaat u naar Van der Ven Auto's. Altijd met een hernieuwde APK bij aflevering. U kunt ook alle gegevens van de occasion van uw keuze bij ons op de website bekijken, waar alle gegevens ook vermeld staan. Shoppen, vergelijken en voordelig aanschaffen. Kijk daarom zeker snel op: https://www.venauto.nl/occasions/.

Goedkope occasions die net binnen zijn!

Om de gedupeerde KIA rijders gerust te stellen; Van der Ven Auto's uit Roosendaal heeft geen Picanto bij de occasions staan. Maar we hebben nog zoveel meer verse occasions. wat dacht u van een tweedehands Peugeot 206? We hebben er nu net twee binnen in dezelfde categorie als de KIA. Beide een Peugeot 206 1.4 XT. Alletwee uit 1999, 2 x stuurbekrachtiging en stuurbekrachtiging, maar slechts één met airco. In hetzelfde segment hebben we nog zoveel meer keuze, dat we de beslissing graag aan u overlaten. De nieuwprijs van een KIA Picanto mag dan slechts 6.975 euro zijn, maar als u per maand € 100,- meer betaald dan verwacht aan benzine… Tsja, dan zijn de occasions van Van der Ven Auto's zo gek nog niet. Toch? Oh ja, en inruilen van uw huidige auto is natuurlijk altijd mogelijk, ook als het een KIA Picanto is. Tot snel bij Van der ven Auto's.