Hogere vraag naar auto-onderdelen door ongevallen bestelauto’s! (28 december 2012)

In december 2012 kwam de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) met de dringende aanbeveling om de bestelauto en het bestelbusje uit te rusten met een dodehoekspiegel en een signaleringssysteem bij het achteruit rijden, ook wel bekend als de parkeersensor. Reden voor de aanbeveling is het feit dat het aantal ongelukken met bestelauto's en bestelbusjes maar niet wil dalen. Dan gaat het ook vaak over ernstige ongevallen waarbij de bestuurder andere weggebruikers in zijn dode hoek over het hoofd ziet.

Goedkope dodehoekspiegel of parkeer sensor bij Van der Ven Auto's

Bent u voor uw bestelbus of bestelauto op zoek naar een gunstig geprijsd dode hoek spiegel of een goedkoop signaleringssysteem, dan zijn de gebruikte auto onderdelen van Van der Ven Auto's een uitkomst. Zowel voor de particuliere autorijder als de bestuurder met een auto van de zaak is bij Van der Ven Auto's van harte welkom. Om het auto onderdeel van uitstekende kwaliteit te bestellen, hoeft u alleen maar even contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch op (0165) 55 92 30 of u zoekt online in ons enorme aanbod van auto-onderdelen. Mocht het gewenste auto onderdeel er misschien niet tussen staan, geen probleem. Van der Ven Auto's gaat persoonlijk voor u op zoek net zo lang tot wij het onderdeel wel in huis hebben. Dankzij ons grote netwerk is dat sneller dan gedacht! Zo kunt u spoedig weer veilig op weg en zijn met een dodehoekspiegel en een signaleringssysteem ook de overige weggebruikers een stuk veiliger. Een geruststellende gedachte toch?

Auto-onderdelen garantie en gratis levering!

De service van Van der Ven Auto's gaat veel verder dan alleen de snelle levering. Op elk nieuw of gebruikt auto onderdeel dat u bij ons bestelt krijgt u drie maanden garantie. Ook leveren wij de auto onderdelen tegen lage verzendkosten. U ontvangt dus niet alleen het auto onderdeel maar ook de betrouwbaarheid en de lage prijs van één van Nederlands grootste gebruikte auto onderdelen leverancier. Bel ons vandaag nog en u bent morgen een goed uitgeruste, verantwoordelijke bestuurder van een veilige bestelauto of bestelbus!