Jonge wagens = jonge auto-onderdelen (15 april 2011)

Bij Van der Ven Auto's heb je auto-onderdelen in alle soorten en maten. Nieuwe onderdelen maar ook gebruikte. Technische auto-onderdelen als ook voor de carrosserie. Maar wat nu als je op zoek bent naar juist dat ene onderdeel voor die jonge wagen? Wordt dat een benauwd Hans Hillen of Berlusconi momentje, of is het even gemakkelijk verkrijgbaar als een Boekenweekgeschenk?

Ja, we draaien er niet om heen, Van der Ven Auto's haalt veel goed bruikbare auto-onderdelen van de sloopauto's die zij binnenkrijgt. Maar dan gaat het met name om prima carrosserie onderdelen. Een bumper blijft een bumper en een zijportier een zijportier, zolang er geen schade aan is.

Maar over schade gesproken… Van der Ven Auto's krijgt ook een aanzienlijke lading schadeauto's binnen. En daar zitten vrij jonge wagens tussen. Zo is de laatste maanden een grote hoeveelheid aan jonge wagens gekocht, met een bouwjaar tussen 2003 en 2007. Natuurlijk hebben we het dan niet over een total loss auto kopen dat we doen, waar de mooiste onderdelen uit- of vanaf komen.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Neem nu de Renault Scénic uit 2004, met schade aan de zijkant. De zeer speciale achterkant is nog geheel te gebruiken voor herstel aan andere tijdgenoten. Om maar een voorbeeld te noemen. En zo zijn er veel meer voorbeelden waarmee Van der Ven Auto's wil zeggen dat zij ook haar assortiment aan auto-onderdelen in snel tempo aan het verjongen is.