Kapotte auto verkopen en gratis laten ophalen!

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3571 klantbeoordelingen.

Olga

Mooie prijzen en goede service

Anneliese

Goede prijs, snel verzonden

Peter ter Ellen

Duidelijke web site. Snelle afwikkeling

9,3

3571 klantbeoordelingen.

In tegenstelling tot veel andere sectoren gaat het in de automobielbranche niet eens zo heel slecht. Zo heeft Ford topman Alan Mulally een bonus van maar liefst 26 miljoen euro mogen ontvangen voor zijn (zeer uitzonderlijke) werkzaamheden. Hoe cru moet dat overkomen voor bijvoorbeeld de werknemers van NedCar in Born, de helden van het bijzonder onderwijs en iedereen die werkt in de zorg en kinderopvang. De bezuinigingen zorgen voor een toename van zogenaamde sleutelkinderen. Laten we hopen dat het niet om de autosleutel gaat, want met het succes van rijlessen voor kinderen van 16 en 17 jaar oud, ligt ook daar een crisis op de loer: de auto die tijdens een toerrit kapot gaat.

Aantrekkelijke vergoeding voor uw kapotte auto

Autorijden is meer dan het gaspedaal intrappen en het autostuur bewegen. Eigen inzicht in het verkeer is belangrijk, al weet je nooit zeker wat andere weggebruikers kunnen gaan doen. Een klein moment van onoplettendheid kan al grote gevolgen hebben. Een kapotte auto, een total loss wagen, een schade wagen, een auto rijp voor de sloop... Dan heeft niet iedereen een bonus van 26 miljoen euro op de bankrekening staan. Gelukkig is zelfs uw kapotte auto nog geld waard. Van der Ven Auto's uit Roosendaal staat landelijk bekend om het inkopen van kapotte auto's tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dus: heeft uw wagen er de brui aan gegeven en wilt u de auto graag voor een mooie vergoeding verkopen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Van der Ven Auto's. Telefonisch via (0165) 55 92 30 of u kunt de auto aanbieden via onze website https://www.venauto.nl/recycling.html/

Uw defecte auto wordt gratis voor de deur opgehaald

De service van Van der Ven Auto's houdt niet op bij de aantrekkelijke vergoeding voor uw kapotte wagen. Hebt u de wagen aan ons verkocht, dan komen wij de sloopauto geheel gratis bij u ophalen met onze eigen auto ophaaldienst. Bij u voor de deur, of waar de kapotte auto ook mag staan. Van der Ven Auto's levert haar diensten door heel Nederland! Wij zorgen ervoor dat de kapotte auto geen zorg meer voor u is, want op het moment van gratis ophalen krijgt u ook nog direct het RDW vrijwaringbewijs in handen. Op die manier bent u eenvoudig van uw kapotte auto af, heeft u een leuke vergoeding ontvangen en bent u gevrijwaard, dus geen eigenaar meer. Autodemontage Van der Ven Auto's helpt u graag weer op weg!