Kia demontage

Uw specialist in (sloop)auto
inkoop en verkoop van Kwaliteitsonderdelen

Wilt u uw auto verkopen?

Vraag nu een gratis taxatie aan
Geen kenteken? Verder zonder kenteken

Ben je op zoek naar een auto onderdeel?

Altijd 70.000 onderdelen op voorraad
Geen kenteken? Verder zonder kenteken
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3438 klantbeoordelingen.

henk

snelle levering en ook precies de goede artikel.

Edwin

Niet onnodig hoge prijs, zeer snelle verzending en levering! Ik zou als tip willen geven om niet via dhl te verzenden, maar postnl (of andere).

{{name}}

{{description}}

9,3

3438 klantbeoordelingen.

Kia auto's: occasions, export en demontage

Kia onderdelen nieuw binnen

Kia demontage bedrijf gespecialiseerd in Kia benodigdheden

Het Auto demontage bedrijf van Van der Ven Auto's is uitermate gespecialiseerd in Kia automotive oplossingen van alle bouwjaren. Wij bieden u een online Kia demontage oplossing waarbij u snel Kia onderdelen kunt bekijken of uw Kia schadeauto of sloopauto kunt aanbieden. Dit demontage bedrijf behoort tot de modernste autosloperij bedrijven van Nederland. Tevens staat bij ons maatschappelijk verantwoord onderdelen hoog in het vaandel. Wij leveren originele demontage auto onderdelen met een groen karakter. Hergebruik van onderdelen is niet alleen goed voor u portemonnee maar draagt ook met hoge mate bij aan het milieu. Volgens de strenge demontage richtlijnen van ARN — en met het driesterren certificaat van Kwaliteit Zorg Demontage — staat Van der Ven Auto's garant voor groene autodemontage van oude auto's in Nederland. Ons team staat graag voor u klaar om u te assisteren bij de aankoop van uw Kia auto onderdelen.

Kia snel verkopen aan modern demontage bedrijf

Is uw oude Kia afgekeurd of is uw auto in zo een staat dat doorrijden niet meer verantwoord is? Dan is Van der Ven Auto's een goed adres om u te assisteren bij het verwijderen van u Kia. Van der Ven Auto's heeft zich als demontage bedrijf gespecialiseerd in het landelijk ophalen en verwerken van Kia sloopauto's en schadeauto's. U krijgt niet alleen een schappelijke vergoeding voor uw demontage Kia, maar voor de overeengekomen prijs komen wij uw Kia ook geheel gratis bij u voor de deur ophalen. Wij beschikken over een geavanceerd wagenpark waardoor wij iedere auto in welke staat dan ook snel en vakkundig bij u voor de deur kunnen ophalen. Wij nodigen u uit om binnen deze website onze bedrijfsfilm te bekijken waardoor u een indruk krijgt over ons professioneel bedrijf.

Nu uw auto aanbieden

Grote voorraad nieuwe en gebruikte Kia onderdelen online

Van der Ven Auto's heeft zich als demontage bedrijf ontwikkeld als volwaardig partner in het landelijk uitleveren van kwaliteit groene Kia onderdelen. Onze verkoop specialisten en automatiseringssysteem beschikken over gedetailleerde informatie en ervaring om u optimaal te kunnen assisteren bij het aanschaffen van een goedkoop, origineel en groen Kia auto onderdeel. Ieder onderdeel wordt bij Van der Ven auto's gekwalificeerd en getest alvorens wij het onderdeel in ons magazijn opslaan. Onze demontage medewerkers kunnen u desgewenst telefonisch ondersteunen bij de aankoop van u auto onderdeel. Wij leveren de auto onderdelen in samenwerking met onze transporteur landelijk uit. Uiteraard kunt u de onderdelen ook afhalen op onze auto demontage locatie. Doordat wij uitsluitend kwaliteit Kia auto onderdelen leveren verlenen wij een garantie op al onze producten van maar liefst 3 maanden. Niet goed geld terug! Tevens zijn wij gespecialiseerd in de merken ###MAKE_MODEL### demontage

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs