Kosteloos sloopauto ophalen Breda Tilburg Eindhoven Den Bosch en landelijk (17 januari 2011)

Een vorm van autohandel die niet vaak in het nieuws komt is de verwerking van sloopauto's. Soms zien consumenten een auto wrak voorbijkomen in televisie programma's als 'Blik op de weg' of 'Wegmisbruikers', maar dan is het meer 'funny' en vermakelijk, dan dat het recht doet aan een zeer belangrijke bedrijfstak. Van der Ven Auto's neemt het slopen van wagens zeer serieus!

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Chemische vloeistoffen kunnen de bodem verontreinigen, wat weer gevaarlijk kan zijn voor de volksgezondheid. De ramp in Moerdijk of de laatste berichtgevingen vanuit Rotterdam maken dit helaas maar weer eens duidelijk. Om sloopauto's op een duurzame en veilige manier te slopen is een specialist echt nodig. Don't try this at home!

Niet alleen is Van der Ven Auto's al jarenlang een van Nederlands grootste spelers als autosloperij, onze eigen betrokkenheid bij het milieu is nog groter. De milieuregels van ARN vormen daarvoor slechts een leidraad, wij gaan veel verder. Zo haalt Van der Ven Auto's met een eigen ophaaldienst kosteloos sloopauto's op in heel Nederland. Waarbij vrijwaringbewijzen en alles dat er verder bij komt kijken snel en eenvoudig geregeld wordt. Dus... hebt u een sloopauto staan en wilt u daar met een groen, gerust hart vanaf? Van der Ven Auto's haalt deze gratis bij u op!