McLaren Automotive op de weg nu ook met Akzo Nobel laktechnologie (28 september 2012)

Een beetje autoliefhebber zit natuurlijk smullend op de bank als de Formule 1 bolides langs scheuren. Nederlanders hebben sowieso iets met de F1. Jos Verstappen of Christijan Albers als coureur kennen we allemaal wel en aanstormend talent Robin Frijns wordt ook genoemd als toekomstig piloot in de exclusieve autoklasse. Michiel Mol als teambaas van Force India is al wat minder bekend en dat Akzo Nobel al sinds 2008 de officiële leverancier is van lakoplossingen voor het Vodafone McLaren Mercedes Formule 1-team hoorden we niet vaak. Tot 28 september 2012. Toen werd het nieuws bekend dat Akzo Nobel ook voor de Automotive tak van de McLaren Group (zeg maar de streetcar) de autolak oplossingen gaat verzorgen. De diverse financiële pagina's komen niet met cijfers, maar radio 2 wist te melden dat een laklaagje op bijvoorbeeld je McLaren P1 zo'n slordige 200.000 euro zal gaan kosten.

Gratis je auto lakken, de autolak van je droomwagen

Op de site McLaren Automotive zit een zeer leuke button waarmee je een McLaren 12 C of 12 C Spider helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Pas wel op dat je niet op de knop 'send' drukt. En over Button gesproken, hij zal volgend jaar geen team meer vormen met Lewis Hamilton (die de plaats zal innemen van Michael Schumacher bij Mercedes) maar wordt gekoppeld aan Sergio Perez die de overstap maakt van Sauber naar McLaren.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Van der Ven Auto's heeft de goedkope oplossing

Heeft u een auto portier met een flinke deuk of een diepe kras? Van der Ven Auto's heeft dan de goedkope oplossing voor het autolak probleem. Geen lak van 2 ton, maar een kwalitatief in prima staat verkerende tweedehandse vervanging. En dat geldt niet alleen voor een autodeur, maar voor al onze gerecyclede auto-onderdelen. Eenvoudig te bestellen via Auto Onderdelen Want voor iedereen die zich geen McLaren kan veroorloven is Van der Ven Auto's het beste alternatief.