Meer occasion verkoop van groter automodel en jongere gebruikte wagens ( 21 augustus 2013 )

Eind juli 2013 kwamen er cijfers naar buiten van over de toegenomen occasion verkopen in het eerste halfjaar. De trend zoals die door is omschreven, hadden wij bij Van der Ven Auto's ook al waargenomen. Mensen die een occasion willen aanschaffen, kiezen vaker voor een groter model auto, een luxe tweedehands sportwagen of ze kopen een gebruikte SUV. Het is duidelijk een Neckermann effect, waarbij de buren zich afvragen: "Waar doen ze het toch van?" Het zijn dezelfde mensen die zich laten leiden door de vele advertenties met maar één onderwerp: de bijtelling van 14% of 20%. De zakelijke autorijder dus, die in dat zogenaamde A-segment van compacte auto's van gekkigheid niet meer weet welke auto hij moet aanschaffen. 'Hoe minder bijtelling, hoe groter de besparing' zal de achterliggende gedachte zijn. Dat op de achterbank dan geen volwassen man van 1.83 meter past, is een kleinigheidje. Je kunt ook geld besparen door simpelweg minder uit te geven. Door een occasion aan te schaffen bijvoorbeeld en daar is Van der Ven Auto's dan weer de geschikte keuze.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Wekelijks heeft Van der Ven Auto's ruim 300 occasions te koop staan

Het aanbod van goedkope occasion is bij Van der ven Auto's aanzienlijk te noemen. Wekelijks staan er zo'n driehonderd gebruikte wagens voor lage prijzen te koop aangeboden. Daar zitten oudere, kleinere merken en modellen tussen, maar de voorraad occasions van luxe wagens, sportmodellen en terreinwagens verdient in het licht van de cijfers zeker extra aandacht. Wie op zoek is naar een speciale occasion, of dat nu een Duitse sportsedan, Aziatische SUV of een Amerikaanse slee, die zit goed bij Van der Ven Auto's. U zoekt snel en gemakkelijk online op www.venauto.nl/autos.php en mocht daar onverhoopt niet de auto van uw keuze tussen staan dan kunt u onze verkopers / inkopers ook direct telefonisch bereiken op 06 - 51 89 64 60. Zij gaan dan hun uiterste best doen om die ene occasion voor u te vinden. Niet voor niets heeft Van der Ven Auto's een enorm netwerk, waarbij ook zeer veel erkende autodealers. Uitgebreide service is één van de pijlers van Van der Ven Auto's en daar mag u op vertrouwen.

Een kijkje in het aanbod goedkoop geprijsde occasions

Om u een idee te geven van de zeer brede range aan gebruikte auto's die Van der Ven Auto's u kan aanbieden, zullen wij u enkele voorbeelden geven van goede, gebruikte wagens die of van een jong bouwjaar zijn, of die het goed doen in het grote segment van luxe wagens. Daarbij natuurlijk wel aangetekend dat het een recente momentopname is. Genoemde occasions kunnen al verkocht zijn! Wie het eerst komt, wie het eerst rijdt.

Zo heeft Van der Ven Auto's voor de milieubewuste autorijder een Toyota Prius 1.5 VVT-1 Comfort met bouwjaar 2009 en met slechts 83.000 km op de teller in de occasion verkoop voor maar € 9.250 euro.

Bent u op zoek naar een fijne gebruikte wagen om mee door de weilanden te crossen? Wat dacht u van de Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D Intense uit 2007 voor het gekmakende bedrag van € 7.250,-.

Liever een comfortabele zakenauto? Dan is uw keuze nog ruimer. Bijvoorbeeld met de Opel Vectra 1.9 CDTI Business. Een diesel, ook uit 2007 en toch maar 185.000 kilometer gereden. Onze vraagprijs? Slechts 5.250 euro.

Wel graag Duits, maar geen Opel? De BMW 3-serie is zeer in trek. Zoals de BMW 3-serie 318d (inderdaad uit 2007) met 194.000 kilometer op de teller voor maar € 6.250,-. Voor dat geld kunt u nog jaren heel veel rijplezier beleven aan deze diesel.

Geen fan van diesel, maar wel op zoek naar een zeer luxueuze 3-serie? Dan hebben wij voor u een BMW 325 Executive in nieuwstaat. Op benzine en na 7 jaar toch maar 160.000 kilometer gereden. Van een rijk oud vrouwtje dus.

Gebruikte wagen verkopen? Van der Ven Auto's is altijd op zoek naar jonge occasions

Met dat kleine greepje uit ons occasion aanbod, doen we onszelf misschien tekort, maar het geeft wel een beeld van wat er mogelijk is bij Van der Ven Auto's. En om dat ook in de toekomst te waarborgen, zijn wij altijd op zoek naar jonge occasions, die het verdienen om gereden te worden. Hebt u een gebruikte wagen te koop staan of wilt u een auto met een jong bouwjaar inruilen bij de aankoop van een occasion? U bent van harte welkom bij Van der Ven Auto's! Bij ons is heel veel mogelijk en wij doen er alles aan om u van dienst te kunnen zijn. Graag tot ziens bij Van der Ven Auto's in Roosendaal, of bel ons of gebruik de online chat op onze site: www.venauto.nl