Van der Ven Auto’s: milieubewust auto slopen in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Roosendaal (11 november 2011)

Er gaat heel wat kapot in de wereld; mensen en producten. Zo is Mauro gesloopt met de slopende procedure over zijn eventueel aanstaande uitzetting. In Brussel hebben ze hard gewerkt aan een reddingspakket dat de financiële wereld gerust zou moeten stellen. Kapot zijn ze na acht uren vergaderen: Van Rompuy, Barroso, Merkel, Sarkozy, Berlusconi en al die andere EU-leiders. Maar nu hebben ze wel een akkoord met de slagkracht van een bazooka. Een vuurwapen dat dan ook weer dingen stuk maakt. En met Nintendo gaat het ook verre van florissant. Eigenlijk is er maar één bedrijfstak die blij wordt van slopen: de autosloperij. Zonder tussenkomst van politieke partijen als VVD, PvdA, D'66, SP, Groen Links, PVV, CDA of de Europese Unie werkt de autosloper elke dag aan zijn autodemontage. Alleen de milieueisen zijn wel gesteld door de politiek, maar daar schrikt Van der Ven Auto's uit Roosendaal niet van: zij liepen al ver vooruit in hun milieubewuste, groene manier van auto slopen.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Elks schade- of sloopauto die gratis wordt opgehaald of aangeleverd is, krijgt bij Van der Ven Auto's een VIP behandeling, waarbij VIP voor 'Very Intelligent Purpose' staat. Het intelligente doel; een zo min mogelijke hoeveelheid afvalstoffen om op die manier een flinke steen bij te dragen aan het in stand houden van de leefbaarheid op onze wereld. Alles dat hergebruikt kan worden komt na het auto demonteren in de recycling. Glas, rubber, metaal, foam, plastic... het vindt zijn weg naar een nieuw product. Wat nog te goed is om te recyclen, komt in het tweedehands programma van gebruikte auto-onderdelen. Van een stuurslot of een kofferdeksel tot een elektrisch dakraam of een hoofdsteun voor de autostoel. Gebruikte, maar ook nieuwe auto onderdelen zoekt u simpel via https://www.venauto.nl/auto-onderdelen/

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Van der Ven Auto's koopt elke kapotte schadewagen of sloopauto in tegen concurrerende prijzen en gaan er vervolgens zeer milieuvriendelijk mee om. Het maakt dus niet uit welk autotype of auto merk u wilt verkopen / aanbieden: Audi, Subaru, Kia, Opel, Fiat, Dodge, Skoda, Iveco, Alfa Romeo, Toyota, Suzuki, BMW, Mercedes, Saab, Peugeot, Renault, Rover, Daewoo, Nissan, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Honda of Citroën. U bent altijd van harte welkom. Tevens bedienen wij de steden: Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Bergen op Zoom, Leiden, Haarlem, Deventer, Enschede, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Nijmegen, Tiel, Zoetermeer.