Sloopauto Nijmegen of schadeauto ophalen omgeving Nijmegen? (9 mei 2011)

Voor een autosloperij is een plaatsnaam als 'Persingen' natuurlijk wel grappig. Maar op het gebied van sloopauto's en schadeauto's is Van der Ven Auto's een zeer serieuze speler op de automarkt in heel Nederland, dus ook in Nijmegen. Dat heeft te maken met onze snelheid van handelen, onze prima service en duidelijke afspraken als het gaat om sloopauto's en schadeauto's. Ook Nijmegen en omgeving zoals de plaatsen Oss, Tiel, Wychen, Landerd, Maasdonk, Uden, Lith, Grave, Beers, Groesbeek, Arnhem kunnen hiervan profiteren!

Aanbieden sloopauto of schadeauto: BEL: 0165-559230 / 085-0644880

Stel: u heeft door een ongelukkig ongeval nu een schade auto en u heeft uw oog laten vallen op een mooie tweedehands auto bij een dealer in Kleve of Emmerich, Duitsland. Van der Ven Auto's had natuurlijk liever gehad dat u de occasion bij hen gekocht had - eerlijk is eerlijk - maar we kunnen u wel heel goed van dienst zijn bij het verwijderen van uw schade- of sloopauto in de omgeving van Nijmegen. Deze komen wij geheel gratis bij u ophalen.

Het werkt eenvoudig. Met slechts één telefoontje weet u wat uw sloopauto of schadeauto waard is. Zijn we het eens over de prijs, dan maken we een afspraak wanneer het u het beste uitkomt om de wagen op te halen. Staan we voor uw deur, dan krijgt u het overeengekomen bedrag en direct het vrijwaringbewijs van de RDW. Alleen de verzekering moet u zelf afzeggen of overzetten. Voor de rest regelen wij alles.

Geloof het of niet, Van der Ven Auto's helpt u zelfs bij de import van uw nieuwe wagen. Ziet u door de 'Baumen' het 'Wald' niet meer als het gaat om douane documenten, wel of geen BPM en transport, ook dan zijn wij u graag van dienst! Dan kunt u lekker bij Ooij, Groenlanden, Lent of Erlecom aan de Waal gaan zitten en bij thuiskomst is alles rond! De sloopauto of schadeauto zijn we gratis komen ophalen en de Duitse occasion staat te blinken voor de deur. Ook dat is Van der Ven Auto's.