Occasion verkoop specialist – Inkoop occasions Roosendaal Tilburg Eindhoven (27 april 2012)

Er is een grote run op de autodealer, ook voor de lease wagen. De goedkopere bijtelling periode is bijna afgelopen en iedereen die nog wil profiteren van de 14% of 20% bijtelling koopt nog snel even een nieuwe auto. Of sluit een leasecontract af. Dus 1 juli is onze autosnelweg vol met showroom modellen en wat ook wel genoemd werd - de muesli auto. Een einde aan de vrijstelling voor de aanschafbelasting, fiscaal voordeel en goedkopere wegenbelasting. Maar ja, dat gold toch alleen voor die bevolkingsgroep die zonder geldzorgen 23.000 euro kon besteden aan een nieuwe auto en zich kon bekommeren om het energielabel.

De specialist in Roosendaal, Breda, Tilburg en Eindhoven

In een tijd van massaontslag, reorganisatie, werkloosheid en het loon of de uitkering die bevroren wordt, is een grote uitgave als die voor een nieuwe auto niet voor iedereen weggelegd. Hoe hoog de inruilprijs voor de huidige wagen ook zou zijn. Mensen met een uitkering, bijstandmoeders, studenten, werklozen, senioren met een minimum WAO, deeltijdwerkers zijn niet in staat om dergelijke bedragen neer te leggen, maar kunnen misschien wel een leuke, goedkope occasion betalen. Voor hen - en iedereen die gewoon geld besparen wil - heeft Van der Ven Auto's uit Roosendaal elke week een snel wisselende voorraad occasions staan van minimaal 300 gebruikte wagens.

Van der Ven Auto's is niet alleen een occasion verkoop specialist door de ruilhandel in gebruikte, 2e hands auto's. Een Peugeot 406 uit 1999 kunt u bij Van der Ven Auto's altijd in korte tijd inruilen voor bijvoorbeeld een Opel Astra Station 1.7 CDTI Sports Edition, met airco en lichtmetalen velgen uit 2004. U ziet het al; Van der Ven Auto's is ook groot in de inkoop occasions. Voor occasions uit Roosendaal en Breda, maar evengoed voor die tweedehands auto uit Rotterdam, 's-Gravenhage, Groningen, Maastricht, Meppel of Zierikzee. Een inkoop occasion (oftewel: uw gebruikte auto verkopen) is niet gebonden aan de aankoop occasion bij Van der Ven Auto's. Zonder inruil kunt u bij ons verkopen en kopen.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Inkopen en verkopen occasions eenvoudig online bij Van der Ven Auto's

Makkelijk geld verdienen of eenvoudig geld besparen? Het kan bij Van der Ven Auto's heel simpel via internet. Kijk dan ook vooral op Occasion zoeken
Occasion aanbieden