De voorraad occasions van Van der Ven Auto’s nu ook op Facebook! (09 december 2011)

Online marketing - en dan zeker via de Social Media - wordt nog niet door heel veel bedrijven toegepast. Het heeft ook niet altijd een toegevoegde waarde, want Social Media draait vooral om het moment zelf, de nieuwswaarde. Bedrijven die het toepassen moeten dan ook regelmatig iets nieuws in de aanbieding hebben. En voila, daar is Van der Ven Auto's!

www.facebook.com/pages/Van-der-Ven-Autos/151318838257946

RSS feed

Van der Ven Auto's laat graag zien welke nieuwe, goedkope occasions zij in haar snel wisselende voorraad heeft staan, maar wil zich niet opdringen. Facebook is toch met name het platform om met je familie in Canada en je vrienden in de stad bij te praten. Daarom kun je je gratis op de RSS feed abonneren. Je krijgt dan alleen bericht als er weer iets veranderd is op de Facebook pagina van Van der Ven Auto's.

Occasions bekijken

In de linkerkolom op de pagina staat de kop 'Onze voorraad'. Als je daar op klikt, kom je in het overzicht van alle aantrekkelijk geprijsde occasions. Dus als je de berichten gedeeld hebt en er is even niemand om mee te chatten, dan kun je zo vanuit je stoel kijken of er nog een leuke gebruikte auto voor je in de voorraad occasions van Van der Ven Auto's staat.

Nieuwsberichten

Op de Facebook pagina van Van der Ven Auto's uit Roosendaal komen ook alle nieuwsberichten te staan. Zo kun je daar bijvoorbeeld lezen over de bijdrage die geleverd is aan de film New Kids Nitro, die op 6 december 2011 in première is gegaan. Ongeveer één keer per week brengt Van der Ven Auto's een vers nieuwsbericht uit.

Alle informatie is ook terug te vinden op de site: www.venauto.nl