Ook voor Saab reserve auto onderdelen naar Van der Ven Auto’s (22 oktober 2012)

Saab Automobile AB is dan weliswaar failliet, lang leve Saab! Als er één esthetisch mooi vormgegeven automerk gered had kunnen worden, dan had het toch wel Saab moeten zijn. Is er een automerk met meer bijnamen bijvoorbeeld dan Saab? De 'Paddan' voor wat de Saab 99 zou worden, de 'UrSaab' voor de Saab 92, het 'Bocheltje' voor de Saab 96 of de 'steilneus' voor de Saab 900. Een Saab was geen wagen, maar is een vriend. Een stijlicoon waar menig manager in rond reed. Wellicht ook omdat Saab de derde Europese fabrikant was die met een turbo versie kwam van een bestaand model. (1978 - de Saab 99 Turbo). Veel over het mooie verleden van Saab kunt u lezen op: ;20 jaar Saab 99 en 90 (1967 - 1987)

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Saab nieuwe of gebruikte reserve onderdelen

Sinds 19 december 2011, toen een Zweedse rechtbank akkoord ging met het faillissement van Saab, was het even billen knijpen voor de trouwe Saab rijder. Saab failliet wat nu? Gelukkig was daar de doorstart van Saab Automobile Parts, dat wereldwijd auto-onderdelen en after sales services veilig stelt. Op 15 oktober 2012 zijn zelfs voormalige dochterondernemingen in Spanje en Italië uit de boedel verworven. De onderdelenvoorziening is dus gegarandeerd. Maar ook Van der Ven Auto's uit Roosendaal kan u van dienst zijn met haar (online) aanbod van tweedehands Saab auto-onderdelen.

Recycling auto onderdelen Saab 93 en 95 nu online te bestellen

Van der Ven Auto's heeft voor zowel de Saab 93 als de Saab 95 reserve auto onderdelen die uit de duurzame autorecycling zijn gekomen. Ruim 481 spare parts die de levensduur van uw vriend - de Saab - kunnen verlengen. Dus bent u op zoek naar een: slot mechaniek voor in het kofferdeksel, een luchtinlaat, een luchtfilterhuis, gasdruk veerset, remklauw, portiergreep, scharnier, aandrijfas, startmotor, pomp, airco, portier, portier ruit, radiateur, radiator, katalysator, veerpont, versnellingsbak, dynamo, zekeringkast, combi schakelaar, verstuiver, schakelpook, mistlamp, koelventilator motor, draagarm of koplamp... kijkt u dan vooral eerst op: Saab Onderdelen

Bellen of mailen mag natuurlijk ook

Wilt u liever eerst overleggen, twijfelt u aan welk auto-onderdeel precies u moet hebben, of hebt u een vraag over een reserve auto onderdeel dat niet in onze lijst is opgenomen? Dan kunt u ons vanzelfsprekend ook bellen of mailen voor deskundige ondersteuning.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Bellen met Van der Ven Auto's : (0165) 55 92 30
Mailen met Van der Ven Auto's :[email protected]