Sloopauto ophalen door Van der Ven Auto's gewoon bij u aan huis! (19 februari 2013)

U heeft een oude, gebruikte auto in IJsselstein die u graag voor de autosloop wilt aanbieden, maar hoe krijgt u die sloopwagen bij Van der Ven Auto's in Roosendaal? U wilt graag een goedkope, tweedehands aandrijfas voor uw Jeep Grand Cherokee, maar hoe komt die bij u in Zutphen? Uw hart klopt sneller sinds u die geweldige, rode Alfa Romeo 156 occasion zag op de site van Van der Ven Auto's voor slechts 995 euro, maar dat moet nu net uw vervoer worden... Op al uw vragen en wensen heeft Van der Ven Auto's een passend antwoord. Of u nu in Groningen, Sneek, Hengelo, Roermond, Dordrecht, Alkmaar of Middelburg woont. Onze service reikt gewoon tot aan uw huis, hoe gemakkelijk is dat? We zullen het even kort voor u op een rijtje zetten.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Uw sloopauto gratis opgehaald door onze eigen autosleep service

Als u een sloopauto of schade wagen wilt verkopen aan Van der Ven Auto's, dan kost u dat helemaal niets. Geen geld, maar ook eigenlijk geen moeite. Met een telefoontje of een druk op de verzendknop kunt u kosteloos uw sloop- of schade auto bij ons aanbieden. Vervolgens doen wij u een zeer interessant bod en dan komen wij de sloopauto ook nog eens geheel gratis bij u voor de deur ophalen. Of bij uw garage in Wageningen, de parkeerplaats in Eindhoven of op het landweggetje in Wolvega. U krijgt dan ook direct het RDW vrijwaringbewijs, zodat u meteen op zoek kunt naar uw nieuwe auto. Misschien die leuke occasion bij ons?

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Een goedkope occasion waarin u wilt wegrijden?

Wekelijks heeft Van der Ven Auto's in Roosendaal ruim 300 goedkope occasions staan, maar die voorraad is nooit hetzelfde, want voor die prijzen staat de occasion nooit lang op ons eigen terrein. Heeft u op onze site het koopje van uw leven gezien? Zoals daar nu bijvoorbeeld zijn: Audi A4 2.0 TDI Pro Line, BMW 3-serie 325 Executive, Volkswagen Golf 1.9 of de Renault Espace 2.2 dci. Wij kunnen de occasion bij u afleveren, of we halen u gewoon op op NS-station Roosendaal. Dan kunt u meteen in uw nieuwe aankoop wegrijden.

Duurzaam gedemonteerde auto-onderdelen sturen we op

De service van Van der Ven Auto's geldt natuurlijk ook voor ons zeer ruime aanbod aan voordelig geprijsde auto-onderdelen. Gebruikte en nieuwe auto onderdelen. Technische en carrosserie onderdelen. Eenvoudig online uit te zoeken en te bestellen. De auto-onderdelen van uw keuze worden bij u afgeleverd en hebben 3 maanden garantie. Ook geldt: voor 12 uur besteld, is de volgende ochtend in huis! Dat is allemaal de service van Van der Ven Auto's! Hebt u nog speciale wensen of een goed idee? Dan horen wij dat graag om onze service nog verder te verbeteren!