Oude auto verkopen en gratis voor de deur ophalen!

In financieel onzekere tijden is het voor veel mensen ‘het oprijden van de huidige auto' de enige optie. Het aandeel van de beurs is ook groot daarin. Pensioen fondsen die de uitkering gaan verlagen, door riskante beleggingen in het verleden. De inruilwaarde van de auto neemt weliswaar af, maar de aanschafwaarde van een nieuwe wagen kan best een hoge drempel zijn. Oprijden dus, zoals gedetineerden hun volledige celstraf moeten gaan uitzitten als het aan staatssecretaris Fred Teeven ligt.

Veel geld voor je auto
085 - 0644882 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Tijd voor een opvolger van uw auto

Aan al het goede komt een eind. Dat geldt zowel voor uw gebruikte wagen als voor de politiek. Fractievoorzitter Job Cohen stapt op, omdat hij geen beweging meer kreeg in de PvdA. Martijn van Dam is de eerste kandidaat die zich gemeld heeft om de baan te aanvaarden. Zo zijn er altijd opvolgers. Soms een jong model, dan weer eentje met een redelijk aantal kilometers op de teller. Gelukkig kan er een keuze gemaakt worden. Dat geldt natuurlijk ook bij Van der Ven Auto's. Alleen, wat doen we met die oude auto? Van der Ven Autorecycling B.V. De marktleider in autorecycling weet hier wel raad mee. Gratis ophaaldienst en vergoeding voor uw auto!

Gratis verkopen van uw oude auto

Ook een tweedehands auto is geld waard en Van der Ven Auto's betaalt u een zeer aantrekkelijke vergoeding voor (elke) gebruikte wagen die u bij ons aanbiedt. Dat kan geheel gratis en gemakkelijk via onze site. U klikt gewoon op auto recycling en het spel is op de wagen! U hebt altijd onze interesse met uw aanbieding, want ook voor een sloopauto die alleen nog dienst kan doen voor auto-onderdelen hebben wij belangstelling. Met onze eigen autosloperij zorgen wij dan tevens ook voor een milieubewuste sloop van de auto. Inmiddels beschikt van der Ven Auto's B.V. over een eigen inkoop en taxatie afdeling. Wij kopen alle auto's. met of zonder defecten. 

  • 300+ occasions op voorraad
  • Alle occasions met APK
  • Betaalbare kwaliteisoccasions
Bekijk ons aanbod

Gratis ophalen afgekeurde auto bij u voor de deur

U kent ze wel; die wagens die met een A4-tje op de ruit 'te koop aangeboden' verkondigen. Ze staan maanden in uw buurt en vaak op een veel gewilde parkeerplaats. Bespaar u die moeite. Niet alleen geeft Van der Ven Auto's u een hele leuke vergoeding voor uw wagen, wij komen uw oude auto ook gratis ophalen! Met een vrachtwagen en oplader, gewoon bij u in de straat, recht voor uw deur. Dan krijgt u ook direct het RDW vrijwaringbewijs, dat van der Ven Auto's helemaal voor u regelt. Feitelijk is het niet meer dan verkopen en uw hand ophouden. En nog voor u er erg in hebt, is de oude auto verkocht, hebt u een leuke som geld en een RDW vrijwaringbewijs gekregen en kunt u op zoek naar die ene opvolger die voor u de beste partij is. Mag dat een occasion zijn? Ook dan is Van der Ven Auto's u graag van dienst!

Chat
Verkoop nu je auto