Sloperij Van der Ven Auto's

###BELLEN###

 
Schade- of sloopauto aanbieden bij sloperij?Zoekt u een sloperij waar u goedkope auto-onderdelen kunt bestellen? Of is uw auto aan het einde van zijn levensduur en wilt u deze laten ophalen? In beide gevallen is Van der Ven Auto’s u graag van dienst. Als sloperij streven wij ernaar om auto’s zo duurzaam mogelijk te slopen en zijn we aangesloten bij STIBA en ARN. We zijn verplicht om iedere auto milieuvriendelijk te demonteren en komen deze verplichting graag na. Heeft u nog een sloopauto staan? Kies dan voor onze sloperij en laat de recycling van bruikbare onderdelen aan ons over!.

U kunt bij ons met alle merken terecht! Dus onder andere voorRenaultMercedesBMWToyotaVolkswagenFordAudi en nog veel meer!

 

Gratis Sloopauto ophaaldienst landelijk: hoge opkoopprijs!

Sloop auto gevraagd: Van der Ven Auto's betaalt een hoge opkoopprijs voor defecte auto's, schade auto's ensloopauto's! Wij halen deze graag kosteloos bij u op!

 

Modern en Duurzaam Autodemontage Bedrijf

Van der Ven Auto's heeft sinds kort een nieuwbouwlocatie in Brabant als auto sloperij in gebruik genomen. In onze innovatieve demontagehallen kan men terecht voor een milieuvriendelijke verwerking van auto's. Wij strippen de auto's minutieus, waarbij de bruikbareauto-onderdelen in ons magazijn worden opgeslagen. Wij verzamelen vloeistoffen in tanks. Wat overblijft, vindt zijn weg naar verwerking in recyclingproducten. Van der Ven Auto's haalt meer uit auto's dan erin zit!

 

Milieuvriendelijke Auto Recycling en Sloperij

Van der Ven Auto's is op het gebied van autodemontageal jaren landelijk marktleider. Wij scoren hoog op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Dagelijks zijn we bezig op het gebied van materiaalhergebruik en producthergebruik welke in hoge mate bijdragen aan het milieu.

 

  

###ONDERDELEN###