Sloperij

Sloop auto gevraagd voor duurzame sloperij

Van der Ven Auto’s in Brabant is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken. Een verplichting die wij graag nakomen. U betaalt er niets extra’s voor! Sloop auto gevraagd? Van der Ven Auto’s, hét autosloop bedrijf voor de inkoop van sloop auto’s.

U kunt bij ons met alle merken terecht! Dus onder andere voor Renault, Mercedes, BMW, Toyota, Volkswagen, Ford, Audi en nog meer!


Milieuvriendelijke Auto Recycling en Sloperij

Van der Ven Auto’s is op het gebied van autorecycling al jaren landelijk marktleider. Wij scoren hoog op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Dagelijks zijn we bezig op het gebied van materiaalhergebruik en producthergebruik welke in hoge mate bijdragen aan het milieu.

Recycling General

Gratis online taxatie van jouw auto
- Zonder gedoe verkopen

Ik weet mijn kenteken niet

Hightech autorecycling van nu

Het is een gigantisch contrast: het vroegere beeld van oude auto’s opgestapeld in een weiland, tegenover de hightech autorecycling van nu. In Nederland wordt 98.4% van een afgedankte auto gerecycled! Wat er overblijft van jouw oude auto past in een bigshopper. In de video hiernaast kan je kijken hoe jouw oude auto gestript wordt door één van onze kranen! Hightech autorecycling van nu.

Recycling Scrap
Recycling Electric

Kenniscentrum voor demontage van elektrische voertuigen

Ondanks dat de introductie van de EV (Elektrisch Voertuig) en Hybride auto nog niet zo lang geleden is, komen ze inmiddels ook bij ons in de demontagehal voorbij. Bij het demonteren van een EV of Hybride komt heel wat kijken! Dit vraagt om vakkennis over de aandrijfbatterij en de overige hoog-voltage onderdelen. Wij hebben ons personeel opgeleid volgens de NEN 9140 standaard. Zodoende is Van der Ven een specialistisch gecertificeerd kenniscentrum voor de demontage van Elektrische Voertuigen & Hybride auto’s! In de video hiernaast kan je zien hoe wij deze bijzondere voertuigen demonteren! 

Om ervoor te zorgen dat er nog meer onderdelen een nieuw leven krijgen, hebben we Venyard opgericht.

Venyard Self service auto-onderdelen is een leuke en veilige plek waar je een geweldige deal krijgt voor onderdelen die je nodig hebt. Je haalt zelf je onderdeel van één van onze auto´s en betaalt een vaste lage prijs per soort onderdeel. Of je nu een onderdeel van Volkswagen, Fiat of Peugeot kiest, de prijs is vast, laag en gelijk.

Gratis Sloopauto ophaaldienst landelijk: hoge opkoopprijs!

Sloop auto gevraagd: Van der Ven Auto’s betaalt een hoge opkoopprijs voor defecte auto’s, schade auto’s en Sloopauto’s ! Wij halen deze graag kosteloos bij u op!

Stel een vraag

Vul onderstaande gegevens in om je vraag te stellen.

* Verplichte velden

Modern en Duurzaam Autodemontage Bedrijf

Van der Ven Auto’s heeft sinds kort een nieuwbouwlocatie in Brabant als auto sloperij in gebruik genomen. In onze innovatieve demontagehallen kan men terecht voor een milieuvriendelijke verwerking van auto’s. Wij strippen de auto’s minutieus, waarbij de bruikbare auto-onderdelen in ons magazijn worden opgeslagen. Wij verzamelen vloeistoffen in tanks. Wat overblijft, vindt zijn weg naar verwerking in recyclingproducten. Van der Ven Auto’s haalt meer uit auto’s dan erin zit!