Sloperij

Sloperij Van der Ven Auto's

Zoekt u een sloperij waar u goedkope auto-onderdelen kunt bestellen? Of is uw auto aan het einde van zijn levensduur en wilt u deze laten ophalen? In beide gevallen is Van der Ven Auto’s u graag van dienst. Als sloperij streven wij ernaar om auto’s zo duurzaam mogelijk te slopen en zijn we aangesloten bij STIBA en ARN. We zijn verplicht om iedere auto milieuvriendelijk te demonteren en komen deze verplichting graag na. Heeft u nog een sloopauto staan? Kies dan voor onze sloperij en laat de recycling van bruikbare onderdelen aan ons over!

In onze sloperij kunnen we auto’s van ieder merk slopen. Zo werken we onder andere met auto’s van de merken Renault, Mercedes, Toyota, BMW, Volkswagen, Ford en Audi. Besluit u om uw auto aan te bieden bij onze sloperij? Dan bieden wij u een hoge vergoeding en verzorgen wij de recycling van de materialen en vloeistoffen in uw auto.

Recycling General

Over recycling bij onze sloperij

Verkoopt u uw auto aan onze sloperij? In dat geval bent u ervan verzekerd dat de auto milieuvriendelijk gesloopt wordt. Wij zijn namelijk marktleider als het aankomt op recycling van auto’s. We verwijderen en verzamelen bijvoorbeeld alle vloeistoffen die zich in de auto bevinden. De vloeistoffen kunnen nog prima gebruikt worden. Ook scheiden we materialen als schuim, glas en rubber. Al deze materialen zijn namelijk zeer geschikt voor recycling.

Uiteraard worden ook alle bruikbare auto-onderdelen zorgvuldig gedemonteerd in onze sloperij. Na het demonteren, controleren we of de onderdelen nog goed werken. Indien dat het geval is, bieden we ze aan als tweedehands auto-onderdelen.

Binnen onze sloperij houden we ons dagelijks bezig met recycling en weten we exact hoe we uw sloopauto op milieuvriendelijke wijze kunnen demonteren. Dankzij deze werkwijze scoort Van der Ven Auto’s hoog op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen.


Laat uw sloopauto ophalen en ontvang een hoge vergoeding

Heeft u een sloopauto en hecht u veel waarde aan recycling? In dit geval raden wij u aan om de auto aan ons te verkopen. Wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk onderdelen en materialen gerecycled worden. Daar betaalt u niets extra’s voor. Sterker nog, wij bieden een hoge vergoeding voor uw auto. Bent u benieuwd welk bod wij op uw auto kunnen doen? Vraag dan een online taxatie aan op basis van uw kenteken.

Verkoopt u een sloopauto aan onze sloperij? Dan ontvangt u niet alleen een goed bod, maar halen wij de auto ook kosteloos bij u op! Het is dus geen enkel probleem als uw auto niet meer rijdt. Onze chauffeur komt de auto op de afgesproken datum bij u ophalen. Bovendien overhandigt onze chauffeur u ook meteen het vrijwaringsbewijs.

Autodemontage Van der Ven.Wij geven auto´s een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen meteen uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.


Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Hightech recycling van nu

Recycling zoals vandaag de dag in onze sloperij plaatsvindt, is niet te vergelijken met recycling van vroeger. Destijds werden auto’s nog op grote schaal opgestapeld in weilanden. Vandaag de dag is daar absoluut geen sprake meer van. In Nederland wordt maar liefst 98,4% van een sloopauto gerecycled. De delen van uw auto die niet te recyclen zijn, passen in een bigshopper. Benieuwd hoe sloopauto’s vandaag de dag gerecycled worden? In de video hiernaast ziet u hoe een auto op onze sloperij gestript wordt met behulp van een kraan.

Recycling Scrap
Recycling Electric

Dé sloperij voor elektrische voertuigen en hybride auto’s

Elektrische voertuigen en hybride auto’s zijn nog niet zo lang op de markt. Desondanks komen ook deze voertuigen steeds vaker langs in onze sloperij. De demontage van een elektrisch voertuig (EV) of hybride auto vindt op een andere manier plaats dan een auto die op benzine of diesel loopt. Zo is er bijvoorbeeld kennis vereist van de aandrijf batterij en de andere hoog-voltage onderdelen die zich in de voertuigen bevinden. Uiteraard beschikken we bij Van der Ven Auto’s over de juiste kennis om ook de recycling van deze onderdelen te verzorgen.

Ons personeel is opgeleid volgens de NEN 9140 standaard. Dat maakt ons een specialistisch gecertificeerd kenniscentrum voor de demontage van Elektrische Voertuigen & Hybride auto’s. In de video hiernaast kunt u zien hoe deze voertuigen in onze sloperij worden gedemonteerd.

Bruikbare onderdelen in de Venyard

Als moderne sloperij hechten we veel waarde aan recycling. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk onderdelen een nieuw leven krijgen, hebben we de Venyard opgericht. Hier kunt u gebruikt onderdelen aanschaffen tegen een scherpe prijs. U kunt de onderdelen zelf uit de auto’s verwijderen en betaalt een vaste lage prijs per type onderdeel, ongeacht het merk van uw auto. Of u nu een Volkswagen, Peugeot of Fiat heeft, u profiteert van een scherpe prijs die voor ieder merk hetzelfde is.

Is een onderdeel van uw auto aan vervanging toe? Kies dan voor recycling en bezoek onze Venyard! Dit is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu. Vaak verkeren de gebruikte onderdelen nog in een prima staat en kunt u hier nog een lange tijd profijt van hebben.

Bekijk onze voorraad tweedehands onderdelen

Behalve dat we onderdelen aanbieden in onze Venyard, hebben we ook gedemonteerde onderdelen in ons eigen magazijn. Deze onderdelen worden zowel visueel geïnspecteerd als getest. Zo weet u zeker dat de onderdelen naar behoren werken. Bent u benieuwd naar de auto-onderdelen die wij momenteel in ons magazijn hebben opgeslagen? Bezoek dan de pagina ‘Auto onderdelen’ op onze website.

Complete schadeauto’s kopen bij onze sloperij

In onze sloperij worden veel auto’s gedemonteerd en recyclen we alle bruikbare onderdelen en materialen. Echter, bieden we sommige auto’s in eerste instantie ook als schadeauto aan. Deze auto’s zijn ideaal als u een auto van hetzelfde type heeft en veel onderdelen nodig heeft. Het verschil met een sloopauto is bovendien dat een schadeauto in veel gevallen nog te herstellen valt. Heeft u ervaring met sleutelen en bent u op zoek naar een goedkope auto of naar goedkope auto-onderdelen? Dan raden we u aan om ook ons aanbod schadeauto’s eens te bekijken.

Vragen over recycling of over onze sloperij?

Heeft u vragen over recycling of ontvangt u graag een bod op uw auto? Neem dan gerust contact op met onze sloperij. Op onze contactpagina vindt u al onze contactgegevens. Overigens kunnen wij de waarde van uw sloopauto ook online taxeren op basis van uw kenteken. Door gebruik te maken van deze tool, weet u meteen welk bedrag u voor uw auto kunt krijgen.