Saipa sedans (11 Maart 2014)

Iran introduceert de Saipa 232

Opmerkelijk nieuws deze week op autoweek.nl, waar de nieuwe Saipa 232 werd aangekondigd. Een nieuwe sedan, geproduceerd in Iran, maar nee - hij loopt niet op kernenergie. Feitelijk is het een bouwpakket van geheel andere automerken. Het onderstel van de Saipa 232 is gebaseerd op de Kia Pride, wat weer teruggreep op de Mazda 121 en die op zijn beurt weer was afgekeken van de Ford Festiva. Het motorblok van de Saipa 232 schijnt de oorsprong dan weer in Korea gevonden te hebben, maar is stevig aangepast naar een 1,5 liter viercilinder. In de motorfietsen industrie zou je dan al snel spreken van een caféracer.

Goedkope sedan uit Iran of Roosendaal?

Een sedan is een fijne familie auto uit de middenklasse. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er nu een sedan uit Iran de automarkt betreedt. De prijs van de Saipa 232 is nog niet bekend, maar zal naar verwachting bescheiden blijven. Dan blijft de vraag: heb je liever een voordelige, Iraanse auto of een goedkope, tweedehands sedan uit Roosendaal van meer gerenommeerde automerken als: Mercedes-Benz, Volvo, BMW, Audi, Saab, Alfa Romeo of wellicht een Jaguar? Van der Ven Auto's heeft een ruime keuze aan aantrekkelijk geprijsde sedans die u op verschillende manieren kunt bekijken. Met een bezoekje aan ons occasion park aan de Ettenseweg 76, 4706 PB in Roosendaal of direct op uw computer door online te surfen naar: www.venauto.nl/autos.php

Ruime keuze goedkope occasions bij Van der Ven Auto's

Wie op zoek is naar een goedkope sedan kijkt natuurlijk ook naar het occasion aanbod van Van der Ven Auto's. Naast een brede range aan automerken, kunt u ook kiezen uit handgeschakeld of de automaat, tweedehands sedans op benzine, diesel, LPG en zelfs LPG G3. Van oudere, zeer goedkope sedans tot aan jonge occasions die minstens even fraai geprijsd zijn. Van der Ven Auto's maakt het online nog gemakkelijker voor u om gericht te zoeken. U kunt namelijk zelf instellen in welke volgorde u de occasion automerken op uw computerscherm te zien krijgt.

Enkele occasions bij Van der Ven Auto's in de schijnwerpers

Om u een idee te geven wat u bij Van der Ven Auto's kunt verwachten in het aanbod sedan occasions, even een korte impressie. De goedkoopste gebruikte auto met een sedan carrosserie is op dit moment een Mercedes-Benz S-klasse 280 SE op LPG uit het bouwjaar 1980 voor het luttele bedrag van 895 euro. Daartegenover staat de jongste telg uit de Sedan familie bij Van der Ven Auto's; een Mitsubishi Lancer 2.0 Di-D Invite Corporate Edition uit 2010 op diesel en met slechts 195.000 kilometer op de teller. De prijs bij Van der Ven Auto's? € 6.400,- De minst goedkope sedan is dan een Mercedes-Benz C-klasse 320 CDI Elegance Clima Navi uit 2007 op diesel voor € 15.950,-

Een gebruikte sedan verkopen?

Bij Van der Ven Auto's kunt u niet alleen een goedkope occasion kopen, maar ook uw gebruikte sedan verkopen tegen een zeer mooie verkoopprijs. Benieuwd naar wat uw gebruikte auto waard is? Neem dan contact op met Van der Ven Auto's. Als u belt met 06 - 51 89 64 60 krijgt u direct een deskundige inkoper aan de telefoon. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons algemene nummer (0165) 55 92 30.