Sloopauto en schadeauto inkopen en verkopen regio Alkmaar (30 augustus 2011)

Soms betekent 'oud': heel fraai historisch, zoals de Oude Gracht of de Kaasmarkt in Alkmaar. Maar oud kan ook betekenen: versleten. Dat is op het gebied van auto's een minder fraaie zaak. Dan is het Groene Laantje ineens zo groen niet meer. En wat te doen met die schade- of sloop auto in Alkmaar en omgeving?

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Van der Ven Auto's is de specialist als het gaat om milieubewust slopen van kapotte wagens en het duurzaam demonteren van schadeauto's en sloopauto's. Wij beschikken over een zeer moderne autosloperij en autodemontage bedrijf. Daarom is Van der Ven Auto's ook aangesloten bij brancheorganisaties als ARN, Stiba en RDW en is het bedrijf daarnaast ook KZD*** en ISO 9001 gecertificeerd. De inkoop en verkoop van uw schade auto of sloopauto is bij ons dan ook in gerenommeerde handen.

Naast de betrouwbaarheid zijn er nog veel meer voordelen voor u om de sloopauto bij ons aan te bieden. U ontvangt een zeer aantrekkelijke vergoeding voor uw schadewagen of sloopauto en het maakt niet uit of het nu een personenwagen, een bedrijfswagen, bus of bestelauto is. En op het moment van ophalen krijgt u van ons direct het RDW vrijwaringbewijs in de omgeving van Alkmaar. Tevens kunt u bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte kwaliteit auto onderdelen.

Ook halen wij uw schade- of sloopauto geheel gratis op! In het hart van Alkmaar, maar evengoed in Heiloo, Heerhugowaard, Bergen, Hoorn, Heemskerk, Castricum, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee, Zuid-Scharwoude, Noord-Bakkum, Purmerend, Den Helder, Beverwijk of Lutjewinkel. Woont u verder weg? Ook dat is geen probleem, want Van der Ven Auto's komt ook bij u aan de deur voor die sloopauto in Deventer, een sloopauto in Assen of een schadeauto in Sittard.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Kijk voor al uw voordelen daarom vandaag nog op www.venauto.nl of bel ons direct op (0165) 55 92 30. De meest voordelige manier om van uw schadeauto of sloopauto af te komen.