Sloopauto en schadeauto inkopen ophalen en verkopen regio Deventer (14 september 2011)

De gemeente Deventer heeft natuurlijk belangrijk nieuws: zo kunnen producten en diensten van de gemeente weer veilig aan het DigiD loket besteld worden en is er de afsluiting van het internationale cricketseizoen. Het één is weer open en het andere gaat afsluiten. Het doet ons van Van der Ven Auto's toch snel denken aan een cabriolet. Een open dak, een dicht dak, een soort polder auto. Het compromis tussen luxe en leefbaarheid.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Maar het zal je maar gebeuren: ben je net het canvas dak aan het loskoppelen, raak je juist de berm. Zacht slippend en tegensturend houdt je hem nog even stabiel, maar dan staat daar die boom. De achterkant volledig in de kreukels. En je trip naar Kampen, Zwolle, Zutphen, Deventer, Lochem, Apeldoorn, Nunspeet, Elburg, Heerde, Raalte, Nijverdal, Epe, Vaassen, Heino of Wijhe kun je wel vergeten. Daar staat hij dan, met zijn ontwrichte achteras. Levensgevaarlijk om nog mee verder te rijden.

Carglass of de ANWB bellen heeft dan geen zin meer. Je belt direct met Van der Ven Auto's op nummer (0165) 55 92 30. Wij regelen direct alles voor je, want met die schadeauto of sloopauto kun je en wil je niet verder rijden. Dus geven we jou een heel mooi bedrag voor die wagen, halen hem gratis op en brengen hem naar onze autosloperij die daar zeer milieubewust mee om zal gaan. Je krijgt ook nog eens direct van ons het RDW vrijwaringbewijs. Daarmee is het ongelukje niet langer jouw probleem, de auto is dan onze verantwoordelijkheid.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

En dat heeft niets te doen met een civiele missie of een militaire missie, het heeft gewoon weg te maken met slim zaken doen. Als je sloopautoof schade auto niet meer rijdt, of je vertrouwt hem niet meer, dan is Van der Ven Auto's de uitkomst die je zoekt. Die je belt. Want wij regelen alles snel en zorgvuldig. Ook voor het inkopen, verkopen of ophalen van die sloopauto in Deventer en Ruurloo tot aan de schadewagen in Hasselt. Ook in België, geen probleem.