Nieuws

Hoewel het zomer is, lijkt de herfst wel losgebarsten. In al haar heftigheid. Straten in Etten-Leur staan blank, kelders in Prinsenbeek staan onder water en bomen vallen om in Bavel. En tju, niet echt waar hè… valt die ene boom nou net op uw wagen. Dat is geen schade auto meer – alsof je spreekt over een deuk in het zijpaneel – dit is een sloopauto met een groen karakter. De brandweer zaagt alles weg en wat overblijft is een stalen V-vorm op wielen. Wat ooit een mooie Alfa, Audi of Volkswagen was, is nu een hoop schroot.

Tenminste, dat zou je op het eerste aangezicht zeggen. Maar als die boom nu werkelijk precies in het midden gevallen is, dan blijft de motor dus onbeschadigd. En daar zitten heel veel technische auto-onderdelen die anderen gelukkig kunnen maken. Schrijf daarom nooit een auto af, maar verkoop hem aan Van der Ven Auto's!

Dat is ook de reden dat wij schade- en sloopauto's in de regio Breda graag opkopen. Om ze vervolgens bijzonder milieubewust in onze auto demontage volkomen te strippen. Daarbij zorgen we ervoor dat producten voor recycling – zoals glas of (schuim)rubber – allereerst verwijderd worden in onze moderne autosloperij. Dan kijken we naar de eventueel herbruikbare auto-onderdelen in uw schadeauto. Alles dat nog een tweede leven verdient, wordt door onze vakkundige medewerkers gedemonteerd, getest, gelabeld en opgeslagen. Wat uiteindelijk naar de sloop gaat is een stalen omhulsel met plastic erin. En ook die worden gescheiden en in de recycling opgenomen. Dus als u net zo begaan met het milieu als Van der Ven Auto's, dan is de keuze gemakkelijk. Verkoop uw schadeauto of sloopwagen aan ons en wij zorgen voor zeer duurzame verwerking. Tevens komen wij de auto kosteloos bij uw thuis ophalen.

Geeft u niet zoveel om het milieu? Dan vindt u geld waarschijnlijk belangrijk. Ook dan kunnen we u gerust stellen. Voor elke schade- ofsloopauto die u aanbiedt, krijgt u van ons een zeer mooie prijs uitbetaald. Hoe dan ook, u moet bij Van der Ven Auto's zijn!

Wij bedienen tevens de volgende plaatsen in de omgeving van Breda: Prinsenbeek, Bavel, Oosterhout, Terheijden, Raamsdonksveer, Hank, Dussen, Rijsbergen, Galder, Chaam, Ulvenhout, Gilze Rijen, Etten Leur