Laden
Search form loading...

Schadeautos kopen


9,3

3568 klantbeoordelingen.

Olga

Mooie prijzen en goede service

Chakir

Top! Snelle levering!

{{name}}

{{description}}

9,3

3568 klantbeoordelingen.

Autodemontage Van der Ven.Wij geven auto´s een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen meteen uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.


Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Schadeauto

Wilt u graag een schadeauto kopen, bijvoorbeeld om deze zelf op te knappen of omdat u onderdelen nodig heeft? Dan bent u bij Van der Ven auto’s aan het juiste adres. Daarnaast kopen wij ook schadeauto’s in. Heeft uw auto dusdanig veel schade dat repareren voor u geen zin meer heeft, dan kunt u de auto als schadeauto aan ons verkopen. Wij zullen u in dat geval een concurrerend bod doen. Zowel voor het kopen als verkopen van schadeauto’s kunt u dus bij Venauto.nl terecht.

Inkoop, verkoop en export schadeauto’s van alle automerken

Schadeauto’s worden dagelijks door de landelijke schadeauto specialist ingekocht via directe inkoopkanalen bij vaste partners zoals verzekeringsmaatschappijen en bedrijven. Van der Ven Auto’s B.V. is RDW erkend en aangesloten bij VbV waardoor u verzekerd bent van betrouwbare en eerlijke schade auto’s van alle automerken en bouwjaren. Scherp geprijsd en deskundige afhandeling.

Het actuele, snel wisselende ruime  aanbod schadevoertuigen van alle courante auto merken is real time te zien, met daarbij foto’s en specifieke gegevens. Daardoor heeft u altijd een goed beeld van welke auto’s u bij ons kunt kopen.

  • Snel wisselende voorraad
  • Direct leverbaar
  • Alle merken en bouwjaren
  • RDW en VbV erkend

Ons aanbod wisselt ontzettend snel

Bij Van der Ven Auto’s krijgen we auto’s aangeboden van particulieren en bedrijven door heel het land. Ons aanbod kan dan ook ontzettend snel wisselen. Lukt het u vandaag niet om de auto te vinden waar u op zoek naar bent? Dan raden we u aan om onze website binnenkort nog eens raad te plegen. Wellicht vindt u dan wél de auto die u zoekt. Eventueel kunt u ons ook vragen om contact met u op te nemen als wij het gewenste model weer op voorraad hebben.

Betrouwbare schadeauto’s kopen

Dat een schadeauto niet in perfecte staat zal zijn, is logisch. Echter, zijn we bij Van der Ven Auto’s wel van mening dat transparantie zeer belangrijk is. Wij proberen u dan ook een zo goed mogelijk beeld van de staat van de auto te geven. Zo weet u of de auto in kwestie geschikt is voor het doeleinde waarvoor u een schadeauto wilt kopen. Wij bieden ontzettend veel schadeauto’s aan en bij iedere auto staat aangegeven wat voor schade hij heeft. Hierdoor heb je zo de perfecte auto gevonden voor jouw doel.

Waarom een schadeauto kopen?

Voor iemand die graag zelf aan auto’s klust, kan een auto met schade een goede investering zijn. Een schadeauto kost aanzienlijk minder dan een goed werkende tweedehands auto. Als u een beetje handig bent, kunt u de auto zelf repareren. In dat geval heeft u behalve de juiste expertise eventueel alleen nog passende onderdelen nodig.

Een andere reden om een schadeauto te kopen, is voor de onderdelen van de auto. Knapt u bijvoorbeeld regelmatig een bepaald type auto op, dan kunt u ervoor kiezen om een schadeauto te kopen waar u de benodigde onderdelen uit kunt halen. Als u veel onderdelen van een bepaald type auto nodig heeft, kan dit de goedkoopste manier zijn om aan onderdelen te komen.

Wij kopen ook auto’s in

Niet alleen bieden wij schadeauto’s aan, maar daarnaast kopen wij deze auto’s ook in van zowel particulieren als bedrijven. Wij kennen de autobranche uitstekend en zijn hierdoor altijd in staat om concurrerende bedragen te bieden. Heeft u een auto waar u vanaf wilt, dan kopen wij deze graag van u over, ongeacht de staat en het merk van de auto. U kunt de auto vrijblijvend en gratis online laten taxeren. Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen wij de auto bij u komen ophalen.

Bent u op zoek naar onderdelen?

Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw auto, is het goed om te weten dat u ook losse gebruikte onderdelen bij ons kunt bestellen. Wij hebben onderdelen van ieder merk en model auto. Onze gebruikte onderdelen worden uitvoerig gecontroleerd en we verkopen de onderdelen met 12 maanden garantie. Zelfs over onze elektrische onderdelen krijgt u deze garantie. Voor onderdelen hoeft u dus niet noodzakelijk een schadeauto te bestellen, wél kunt u ook nog even tussen onze demontage auto’s kijken. Mocht u veel onderdelen van een bepaald type auto nodig hebben, dan kan het bestellen van een auto met schade juist wel financieel aantrekkelijker zijn.

Venauto.nl heeft een autosloperij waar op duurzame wijze auto’s worden verwerkt. Tegenwoordig kan tot wel 95% van een auto hergebruikt worden. De onderdelen worden gedemonteerd, gecontroleerd en te koop aangeboden. Hierdoor kunt u bij ons zulke goedkope auto-onderdelen aantreffen. Wilt u meer weten over hoe wij in onze milieuvriendelijke autosloperij te werk gaan? Dan raden we u aan om de pagina over recycling op onze website te bezoeken.

Export van schadeauto’s

Als u auto’s met of zonder schade wilt laten exporteren naar het buitenland, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen zowel onderdelen als auto’s naar het buitenland exporteren. Ons personeel zorgt ervoor dat de auto’s en/of onderdelen op de juiste manier in containers worden geladen. Ook de verschepingsdocumenten kunt u door ons laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de auto’s en onderdelen op de juiste manier geëxporteerd worden.

Liever toch een auto waarmee u direct de weg op kunt?

Heeft u liever toch geen auto met schade, maar een auto waarmee u veilig de weg op kunt zonder er eerst aan te hoeven klussen? Kijkt u dan eens tussen onze voorraad occasions. Wij hebben altijd zo’n 300 occasions staan. De kans dat hier een geschikte auto voor u tussenzit is ontzettend groot. Wij hebben auto’s in verschillende prijsklassen en van alle gebruikelijke merken.

Contact opnemen

Wilt u een schadeauto aanbieden of een schadevoertuig kopen? Neem direct vrijblijvend contact op via tel.nr. 06-51896460 of stuur uw aanvraag in naar [email protected] of via het contactformulier. Ook als u nog vragen heeft over een van onze voertuigen of diensten, raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.