Sloop

Online uw auto aan de sloop aanbieden

In het bezit van een schade- of sloopauto of is uw auto APK afgekeurd overstijgen de reparatie kosten de waarde van uw auto? Neem dan nu contact op met Van der Ven Auto's B.V. De online sloop specialist in het inkopen en gratis ophalen van uw sloopauto of schadeauto in geheel Nederland.

Van der Ven Auto's is RDW – STIBA – ARN aangesloten en sinds jaar en dag dé opkoopspecialist in Nederland. Velen zijn u voor geweest met het verkopen van de sloopwagen aan Van der Ven Auto's om vervolgens duurzaam te recyclen conform de strengste milieunormen die vanuit Auto Recycling Nederland (ARN) zijn gesteld. Wat zijn nog meer redenen om uw auto aan de sloop inkoopspecialist te verkopen? Omdat wij uw sloopauto gratis ophalen en dus géén transportkosten rekenen. Daarbij bieden wij een hoge vergoeding, die contant aan u wordt uitbetaald bij de ophaalafspraak. Tot slot ontvangt u ook nog eens gratis een RDW-vrijwaring waarmee de wegenbelasting wordt afgemeld. Sinds jaren is het bedrijf de automotive sloop marktleider van Nederland.

Veel geld voor je auto
06 - 83593429 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling
Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Gebruikte sloop auto onderdelen bestellen.

De laatste jaren heeft het bedrijf veel geïnvesteerd in uitstraling, personeel en software om onze onderdelen tak te professionaliseren. Dit heeft ertoe geleid dat wij volledig geautomatiseerd onze onderdelen kunnen uitleveren in geheel Nederland. Binnen een paar drukken op de knop en wij weten exact welke goedkoop sloop onderdeel u nodig heeft. Op al onze auto onderdelen verlenen wij een garantie van 3 maanden.