Sloperij Amsterdam

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients
Raymond
5/5

Prima zaak, altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Moes
1/5

Bestelling niet op tijd verzonden

William Charlier-Souren
5/5

Super snel geregeld en bezorgd . Top product voor een lage prijs.

maikel
3/5

bestelde onderdeel , slot LV electrisch mercedes w204 , bevestigings deel stuk afgebroken. Hierdoor zit het onderdeel wat hierop vast komt te zitten niet goed vast, dit heb ik opgelost door een schroefje. Maar eigenlijk niet de bedoeling

Marc
4/5

supper

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken

Auto's: Occasions, Export en demontage

Onderdelen nieuw binnen

Online aanbieder van auto sloperij diensten regio Amsterdam

Is uw auto sloperij waardig? Dan is de eigen sloperij van Van der Ven Auto's het milieubewuste perspectief voor autodemontage met een duurzaam karakter in Amsterdam. Volgens de strenge sloperij richtlijnen van ARN — en met het driesterren certificaat van Kwaliteit Zorg Demontage — staat Van der Ven Auto's garant voor groene demontage van sloopauto's in Amsterdam en omgeving met een minimum aan afvalstoffen en een maximum aan recycling en duurzaam hergebruik van tweedehands auto materialen met ons uitgebreide aanbod aan gebruikte auto onderdelen.

Sloopauto in Amsterdam aanbieden, kapotte auto inkoop, moderne Amsterdamse Sloperij

Heeft uw auto technische mankementen of wellicht onoplosbare defecten? Dan is het een goed idee om uw oude of defecte auto aan het autosloop bedrijf van Van der Ven Auto's te verkopen. U krijgt niet alleen een zeer royale vergoeding voor uw schadeauto, maar voor de afgesproken vergoeding komen wij uw auto ook geheel kosteloos bij u voor de deur ophalen in de omgeving van Amsterdam, maar ook in heel Nederland, zoals in de plaatsen sloperij Pijnacker, sloperij Beesel, sloperij Bergambacht, sloperij Bernheze, sloperij Ferwerderadeel, sloperij Kaatsheuvel, sloperij Stiens, sloperij De Wolden, sloperij 's-Gravenpolder, sloperij Sittard-Geleen.. Onze ophaaldienst is geheel in eigendom van het bedrijf waarop de autosloperij, Van der Ven Auto's B.V. ook binnen deze service u van de hoogste kwaliteit kan voorzien. Wij beschikken over een eigen inkoop taxatie team en planning systeem. Tevens ontvangt u bij het ophalen van de auto direct een geldig RDW vrijwaring bewijs en de afgesproken royale contante vergoeding. Van der Ven Auto's B.V. staat dagelijks met ruim 70 kwalitatieve werknemers voor uw klaar om u te bedienen met de hedendaagse auto sloperij technieken en service.

Sloopauto verkopen aan sloperij en groene originele auto onderdelen bestellen

Geld verdienen en besparen op het milieu? Dat kan bij Van der Ven Auto's. Zo kunt u een sloopauto of schadewagen verkopen voor een royale contante vergoeding. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is uw sloop auto aanbieden bij onze hedendaagse sloperij welke online diensten aanbied in de regio van Amsterdam. Of de schadeauto die rijp voor de sloop is. Dat kan zelfs al heel eenvoudig online via bovenstaande Multi media kanalten. De kwalitatieve medewerkers van onze sloperij zorgen dan verder voor kwaliteitservice welke specifiek is afgestemd op Amsterdam. Geldt 'ik wil mijn sloop auto kwijt' niet voor u, maar bent u op zoek naar groene, originele auto-onderdelen? Ook duurzame auto onderdelen kunt u gemakkelijk bij ons bestellen. Nieuwe of gebruikte originele geteste onderdelen voor de auto met maar liefst drie maanden garantie! Door het hergebruik van auto-onderdelen van goede kwaliteit die uit de sloperij zijn gekomen, sparen we het milieu doordat er minder compleet nieuwe auto onderdelen uit de fabriek nodig zijn. Wij zijn daar een groot voorstander van. Green parts voor elk automerk, autotype en transmissie kunt u hier zoeken en bestellen.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
  • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
  • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
  • Deskundig personeel
  • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Directe betaling verkoopbedrag
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs