Sloperij Utrecht

Uw specialist in (sloop)auto
inkoop en verkoop van Kwaliteitsonderdelen

Denkt u erover uw auto te verkopen?

Gratis taxatie ontvangen?

Vul het kenteken in van de auto die u wilt verkopen om een GRATIS taxatie te ontvangen.
Geen kenteken? klik hier

Weten wat uw auto waard is? Bel

06-83593429 --- ENKEL VOOR AUTOVERKOOP ----
zie webhop voor onderdelen


Dit is Van der Venauto's

 • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland.
 • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
 • Uw auto wordt kosteloos opgehaald door heel Nederland
 • 24/7 aanbieden en verkopen
  van schade- en sloopauto's
 • Directe betaling verkoopbedrag
auto demonteur
online autoonderdelen bestellen

Zo werkt het:

 • Gratis en vrijblijvend auto aanmelden
 • Ontvang direct een bod
 • Verkoop je auto en ontvang een vrijwaringsbewijs

Zoekt u onderdelen?

Bestel ze in onze webshop

Bestel onderdelen

Online aanbieder van auto sloperij diensten regio Utrecht

Is uw auto sloperij waardig? Dan is de eigen sloperij van Van der Ven Auto's het milieubewuste perspectief voor autodemontage met een duurzaam karakter in Utrecht. Volgens de strenge sloperij richtlijnen van ARN — en met het driesterren certificaat van Kwaliteit Zorg Demontage — staat Van der Ven Auto's garant voor groene demontage van sloopauto's in Utrecht en omgeving met een minimum aan afvalstoffen en een maximum aan recycling en duurzaam hergebruik van tweedehands auto materialen met ons uitgebreide aanbod aan gebruikte auto onderdelen.

Sloopauto in Utrecht aanbieden, kapotte auto inkoop, moderne Utrechtse Sloperij

Heeft uw auto technische mankementen of wellicht onoplosbare defecten? Dan is het een goed idee om uw oude of defecte auto aan het autosloop bedrijf van Van der Ven Auto's te verkopen. U krijgt niet alleen een zeer royale vergoeding voor uw schadeauto, maar voor de afgesproken vergoeding komen wij uw auto ook geheel kosteloos bij u voor de deur ophalen in de omgeving van Utrecht, maar ook in heel Nederland, zoals in de plaatsen sloperij Borne, sloperij America, sloperij Beetsterzwaag, sloperij Dwingeloo, sloperij Hintham, sloperij Numansdorp, sloperij Oostrum, sloperij Rijnwaarden, sloperij Velserbroek, sloperij 's-Heerenberg.. Onze ophaaldienst is geheel in eigendom van het bedrijf waarop de autosloperij, Van der Ven Auto's B.V. ook binnen deze service u van de hoogste kwaliteit kan voorzien. Wij beschikken over een eigen inkoop taxatie team en planning systeem. Tevens ontvangt u bij het ophalen van de auto direct een geldig RDW vrijwaring bewijs en de afgesproken royale contante vergoeding. Van der Ven Auto's B.V. staat dagelijks met ruim 70 kwalitatieve werknemers voor uw klaar om u te bedienen met de hedendaagse auto sloperij technieken en service.

Sloopauto verkopen aan sloperij en groene originele auto onderdelen bestellen

Geld verdienen en besparen op het milieu? Dat kan bij Van der Ven Auto's. Zo kunt u een sloopauto of schadewagen verkopen voor een royale contante vergoeding. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is uw sloop auto aanbieden bij onze hedendaagse sloperij welke online diensten aanbied in de regio van Utrecht. Of de schadeauto die rijp voor de sloop is. Dat kan zelfs al heel eenvoudig online via bovenstaande Multi media kanalten. De kwalitatieve medewerkers van onze sloperij zorgen dan verder voor kwaliteitservice welke specifiek is afgestemd op Utrecht. Geldt 'ik wil mijn sloop auto kwijt' niet voor u, maar bent u op zoek naar groene, originele auto-onderdelen? Ook duurzame auto onderdelen kunt u gemakkelijk bij ons bestellen. Nieuwe of gebruikte originele geteste onderdelen voor de auto met maar liefst drie maanden garantie! Door het hergebruik van auto-onderdelen van goede kwaliteit die uit de sloperij zijn gekomen, sparen we het milieu doordat er minder compleet nieuwe auto onderdelen uit de fabriek nodig zijn. Wij zijn daar een groot voorstander van. Green parts voor elk automerk, autotype en transmissie kunt u hier zoeken en bestellen.

Nu uw auto aanbieden

U kunt reken op:

 • Wij komen overal in heel Nederland
 • Aantrekkelijke vergoeding voor uw sloopauto
 • 24/7 aanbieden en verkopen uw auto
 • Uw auto wordt kosteloos opgehaald
 • Deskundig personeel
 • Wij zijn marktleider autorecycling in Nederland
 • Volledig gratis aanbieden en ophalen
 • Directe betaling verkoopbedrag
 • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs