Sloperij

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Sloperij

100% verkoopgarantie
100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Concurrerende inkoopprijzen
700+ Auto’s per week gerecycled
700+ Auto’s per week gerecycled
Marktleider autorecycling
Marktleider autorecycling
Specialist in schadeauto’s
Specialist in schadeauto’s
9,3

3476 klantbeoordelingen.

Justin s

Top alles snel en volgens afspraak

René

Snelle levering, voor 15.00 uur besteld en volgende dag binnen gekregen.

Arno

Snelle levering

9,3

3476 klantbeoordelingen.

Wij kopen bijna alle auto’s:

Handelsauto’s

Handelsauto’s

Schadeauto’s

Schadeauto’s

Exportauto’s

Exportauto’s

Demontage auto’s

Demontage auto’s

Gratis vrijblijvende taxatie van jouw auto -
Of bel ons op +31850644880

Ik weet mijn kenteken niet
WhatsApp Agent

Interesse om uw auto te verkopen?

Van der Ven
Welkom bij venauto.nl 👋 Stuur ons een berichtje om een gratis en vrijblijvende taxatie aan te vragen. Je komt in direct contact met onze inkoopafdeling.

Dit gebeurd er met jouw Demontage auto:

Moderne sloperij

Van der Ven Auto’s heeft een moderne sloperij, waar auto’s op milieuvriendelijke wijze verwerkt worden. De onderdelen worden door ons gedemonteerd en uitgebreid gecontroleerd. De onderdelen die nog bruikbaar zijn worden met 12 maanden garantie verkocht. Bij het slopen van de auto proberen we zoveel mogelijk materiaal te recyclen. Als een auto wordt gesloopt in een moderne sloperij kan zo’n 95% van de auto nog hergebruikt worden. Zelfs de vloeistoffen halen we voor de sloop uit een auto, zodat de auto op een veilige manier gesloopt kan worden. Laat u uw auto door ons slopen, dan weet u dus zeker dat uw auto op een milieuvriendelijke wijze gesloopt wordt.

Onderdelen uit onze sloperij bestellen

De onderdelen die overblijven na het demonteren van een auto, slaan we op in onze opslaghal in Roosendaal. Ieder onderdeel dat we hier opslaan wordt gedocumenteerd, gefotografeerd en op de website geplaatst. Hierdoor heeft u als klant altijd een goed beeld van de onderdelen die u in onze webshop kunt bestellen. Als u vandaag voor 15.00 uur bestelt, dan heeft u morgen al de onderdelen in huis.

De onderdelen die wij te koop aanbieden zijn in uitstekende staat en kunnen vaak nog een lange tijd mee. Desondanks bent u bij ons wel veel goedkoper uit dan wanneer u de onderdelen nieuw zou bestellen. Via onze sloperij kunt u dus zeer goedkoop aan originele onderdelen in uitstekende staat komen.

Een zeer uitgebreid aanbod

In onze sloperij hebben we al duizenden auto’s gedemonteerd. Wij kopen bovendien auto’s in van ieder merk en van ieder model. Daardoor hebben we vrijwel alle onderdelen die u zich kunt voorstellen. Voor goedkope en betrouwbare onderdelen kunt u dus ook terecht bij onze sloperij.

Bent u benieuwd of we ook de onderdelen hebben die u zoekt? Onze website is eenvoudig te navigeren en u kunt eenvoudig geschikte onderdelen vinden door middel van een kentekenkoppeling. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om handmatig het merk en model van uw auto in te voeren. Hebben we het onderdeel dat u zoekt niet op voorraad, dan zijn we altijd bereid om het onderdeel nieuw voor u te bestellen.

Uw auto laten slopen op onze sloperij?

Moet uw auto gesloopt worden en vindt u het belangrijk dat dit op een milieuvriendelijke sloperij gebeurt? Dan bent u bij Van der Ven Auto’s aan het juiste adres. Wij kunnen uw auto bij u thuis ophalen. Maakt u zich dus geen zorgen als uw auto niet meer naar behoren rijdt. De auto wordt kosteloos opgehaald. Daarnaast betalen wij een relatief hoge opkoopprijs voor uw auto. Eenmaal op de sloperij zullen we de auto zo goed mogelijk verwerken en demonteren. De bruikbare onderdelen van uw auto zullen we verkopen.

Bent u benieuwd naar de opkoopprijs die we voor uw auto zullen bieden? Neemt u dan contact met ons op of meldt uw auto aan voor de verkoop door middel van ons aanmeldformulier.

Recycling binnen onze sloperij

Op deze pagina heeft u al kunnen lezen dat een moderne sloperij vrijwel ieder onderdeel van uw auto zal hergebruiken. De onderdelen worden gedemonteerd en verkocht indien deze nog bruikbaar zijn. Zelfs de vloeistoffen worden uit de auto gehaald en kunnen hergebruikt worden. Wij vinden een milieuvriendelijke werkwijze zeer belangrijk. Daarnaast leveren we kwaliteit en bieden we onze auto’s en onderdelen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Verkoopt u een gebruikte auto aan ons, dan zullen we altijd een concurrerende prijs bieden. Mede deze factoren zorgen ervoor dat veel klanten graag nog eens bij ons terug komen.

Bent u benieuwd hoe onze sloperij er uitziet? Dan kunt u de sloop digitaal bezoeken om een goed beeld te krijgen van ons bedrijf.

Wij bieden ook occasions aan

Naast dat u contact met ons kunt opnemen als u een auto heeft die gesloopt moet worden of op zoek bent naar onderdelen, kunt u ook occasions bij ons kopen. Ook dan geldt dat wij altijd betrouwbaar en transparant te werk gaan. Wij hebben occasions van allerlei automerken en in verschillende prijsklassen. De occasions die we aanbieden worden altijd inclusief APK geleverd.

Vindt u het zelf leuk om aan auto’s te sleutelen en bent u bijvoorbeeld op zoek naar een leuk project? Dan is het goed om te weten dat u bij ons ook schadeauto’s kunt kopen. Deze auto’s zijn nog niet klaar om de weg op te gaan, maar zijn wel leuk als opknapproject of om te gebruiken voor onderdelen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen omtrent onze sloperij? Dan kan het een goed idee zijn om u aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo krijgt u altijd de laatste nieuwtjes over ons bedrijf binnen. Daarnaast hebben we ook een facebookpagina die we goed bijhouden. Op Facebook schrijven we regelmatig over ons bedrijf, maar ook over de branche in zijn geheel. Daarnaast geven we op Facebook aan als er een nieuwe demontageauto bij ons is binnen gekomen. Als u regelmatig op zoek bent naar goedkope onderdelen, kan het dus een goed idee zijn om onze facebookpagina in de gaten te houden.

Hoe denkt u over onze sloperij?

Heeft u een auto of onderdelen bij ons gekocht? Of hebben wij juist een auto bij u ingekocht? Laat ons dan weten wat u van onze diensten en/of producten vond! Klanten die online bij ons besteld hebben, ontvangen automatisch een verzoek om onze diensten te beoordelen. Uw beoordeling wordt online geplaatst, waardoor anderen kunnen zien wat voor bedrijf wij zijn. Daarnaast gebruiken we uw feedback ook om ons bedrijf te blijven verbeteren.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een van onze auto’s of onderdelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel bellen als mailen. Ook als u eventuele vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze auto’s, onderdelen en/of dienstverlening. Als u snel in contact wilt komen met een van onze verkopers, dan is het aan te raden om ons te bellen. Heeft u vragen die minder spoed hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons te mailen.