Sloperijen totaal concept. Auto aanbieden en auto onderdelen. (30 maart 2011)

Sloperijen, autosloperij, autosloop, demontage of autodemontage

In de volksmond noemen we het nog gewoon vaak de autosloperij; al klopt het idyllische beeld dat de autosloop oproept al lang niet meer. Bij Van der Ven Auto's uit Roosendaal toch zeker niet. Hier geen groot milieubelastend terrein van de sloperijen waar je zelf op zoek gaat naar dat speciale auto onderdeel, die ene buitenspiegel, voorruit, motorkap, waterpomp, veiligheidsgordel, oliefilter, schokdemper, remschijf, remklauw, radiator, dynamo of grille. Van der Ven Auto's is al jarenlang zeer vooruitstrevend in de omslag van autosloop naar milieubewust, duurzaam auto demontage.

Auto demontage volgens de strenge richtlijnen van ARN en KZD***

Wie is niet begaan met het milieu? Het Aral meer dat grotendeels droog is komen te liggen door de water verslindende katoen industrie, een ogenschijnlijke toename van aardbeving, tsunami, droogte, en tornado. Energie opwekken door zon, wind en urine. Aandacht voor het milieu en een duurzame samenleving is overal. Ook in de autodemontage en dus ook bij Van der Ven Auto's. In de demontage van een sloopauto of schadewagen werken wij volgens de richtlijnen van ARN om zodoende de hoeveelheid afvalstoffen tot een minimum te beperken. Daarom is Van der Ven Auto's ook gecertificeerd met drie sterren in de Kwaliteit Zorg Demontage. De belasting voor het milieu is onze grootste zorg en daarmee onze dienst naar een betere wereld. Onze eigen belastingdienst zeg maar en dat is zeer zeker geen 1 april grap.

Aanbieden, inkopen en verkopen van schade- en sloop auto's

Iedereen die begaan is met het milieu en die een sloopauto of schade-auto wil aanbieden, denkt aan Van der Ven Auto's. De verkoop sloopauto is bij ons in goede, duurzame handen. Naast het feit dat wij - na de inkoop schade auto of sloopwagen - het autowrak milieubewust demonteren en herbruikbare auto onderdelen beschikbaar stellen voor het tweedehands auto-onderdelen circuit, krijgt u ook nog een zeer aantrekkelijke vergoeding voor elke sloop- of schade wagen die u bij ons te koop aangeboden levert. Daar bovenop heeft Van der Ven Auto's een eigen auto ophaaldienst, die geheel gratis en door heel Nederland de sloopauto of schadewagen bij u voor de deur komt ophalen. U ontvangt op dat moment ook direct het RDW vrijwaringbewijs van een van de grootste sloperijen van Nederland.

Online aanbieden of verkopen

U kunt zeer eenvoudig uw sloop- of schade auto bij Van der Ven Auto's aanbieden en / of verkopen. Via onderstaande link krijgt u zowel het telefoonnummer als de mogelijkheid van online inkoop. Wij zijn u graag van dienst.
Sloopauto verkopen