Sponsoring Roparun 2012 ook weer door autobedrijf Van der Ven Auto’s (14 mei 2012)

Bij Van der Ven Auto's zijn we zeer sportief. En dan hebben we het niet over de ontknoping in de eredivisie, waar Ajax kampioen wordt en Feyenoord, PSV, AZ, Heerenveen en Twente strijden om de tweede plaats en plaatsing voor de voorronde UEFA Champions League, of anders toch Europees voetbal. Nee, we hebben het over Roparun 2012, een fantastisch sportief evenement waarbij mensen, in teamverband, een geweldige prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

  • 300+ occasions op voorraad
  • Alle occasions met APK
  • Betaalbare kwaliteisoccasions
Bekijk ons aanbod

Twee starts op 26 mei en een gezamenlijke finish op 28 mei.

De Roparun van 2012 wordt op voorhand een bijzondere. Deze 21e editie zijn er namelijk voor het eerst twee Roparuns tegelijkertijd. Naast de bekende Roparun vanuit Parijs wordt er ook in Hamburg gestart om op Tweede Pinksterdag tegelijkertijd te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. De starts vinden plaats op zaterdag 26 mei en de finish is op maandag 28 mei.

Iedereen zou het goede doel van Roparun moeten steunen

De occasion verkoop, inkoop sloopauto en schadewagen, levering van auto-onderdelen of de gratis auto ophaaldienst door heel Nederland, het is de service en dienst van Van der Ven Auto's dat met Pinksteren - in het pinksterweekeinde - even van minder belang is. Eind mei zetten we ons in voor mensen met kanker, in de hoop dat we met al het sponsorgeld dat de hardlopers bij elkaar ophalen de strijd tegen kanker nog harder kunnen inzetten. En dat is nodig. Zo wordt per jaar bij ongeveer 11.000 mensen longkanker vastgesteld. Het is - na prostaatkanker - de meest voorkomende soort kanker bij mannen. De laatste jaren komt longkanker ook steeds vaker bij vrouwen voor. Om maar een idee te geven waarom iedereen het goede doel - als Roparun - zou moeten steunen.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Sponsor, fan of donateur worden van Roparun?

Wilt u de sportieve coalitie tussen Duitsland, Frankrijk en Nederland steunen, door geld te doneren - de lopers van Roparun te sponsoren? Volg dan het voorbeeld van Van der Ven Auto's en kijk op de site: www.roparun.nl

Wij hopen dat ook u een sponsor, fan of donateur wordt. Het is helaas nog steeds hard nodig!