Uw auto total loss? Opkopen schadewagen nu extra zeker bij Van der Ven Auto’s! (23 oktober 2012)

Niemand zit op een auto ongeluk te wachten, maar wie de cijfers van het CBS bekijkt, weet meteen dat het dagelijkse kost is. Nare kost, met een zure bijsmaak, omdat bij het CBS gerekend wordt met het aantal verkeersdoden per jaar. Van der Ven Auto's gaat nu juist voor de veiligheid van auto's en de bestuurders door met al haar service mogelijke autoproblemen te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat een auto total loss verklaard wordt. Dat op zich is al zeer vervelend, extra triest wordt het als criminele organisaties een slaatje slaan uit total loss wagens. Of totaalverlieswagens zoals ze door stichting VbV genoemd worden. VbV staat voor Verzekeringsbureau Voertuigencriminaliteit, waar Van der Ven Auto's als partner nu ook bij aangesloten is.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling
Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Schadevoertuigen in veilige handen bij Van der Ven Auto's

Van der Ven Auto's is best trots op het feit dat zij als gelieerde opkoper verbonden is aan het VbV. Want ophttp://www.stichtingvbv.nl/schadevoertuigen.aspx valt te lezen:

"Tot 2003 vielen veel totaalverliesvoertuigen in handen van criminelen. Door de Bedrijfsregeling 16 wordt dit voorkomen. De BR16 stelt de voorwaarden waaronder verzekeraars totaalverliesvoertuigen mogen verhandelen. De regeling schadevoertuigen van het VbV zorgt ervoor dat alleen opkopers, die aan de gestelde kwalitatieve eisen voldoen, aan het handelsproces kunnen deelnemen. Daarnaast houdt het VbV strikt toezicht op de handel in totaalverliesvoertuigen. Een College van Deskundigen Schadevoertuigen, waarin verzekeraars, overheid en brancheorganisaties zitting hebben, stelt de eisen van de BR16 op. Het VbV beheert de BR16."

Dat houdt dus in het kort in dat Van der Ven Auto's aan alle kwalitatieve eisen voldoet. Daarmee kunnen wij u - de gedupeerde autorijder - een soort van Verklaring Goed Gedrag - voorleggen. Dat is goed voor ons, maar beter voor u, want u weet dat u ook met een total loss auto bij ons aan het juiste adres bent.

###RANDOM###

De total loss wagen slopen. Ook dat is bij Van der Ven Auto's gewaarborgd

Het is veilig om bij Van der Ven Auto's uw total loss wagen aan te bieden. Ook dan bent u verzekerd van de beste keuze. Van der Ven Auto's werkt namelijk als gerenommeerd autosloperij volgens de strenge richtlijnen van ARN en heeft de maximale driesterren van de Kwaliteit Zorg Demontage. Noemen we ook nog de RDW, Stiba en het feit dat we Iso gecertificeerd zijn en u begrijpt: als het gaat om milieuvriendelijke autodemontage en duurzame recycling... dan is Van der Ven Auto's een veilige en logische keuze.