Het Inkoop Auto Taxatie Centrum van West-Brabant. (15 maart 2011)

Nu de prijzen aan de pomp dagelijks stijgen, daalt de animo om een lekker stukje te gaan rijden met evenredige snelheid. In menig huishouden is de vraag al gerezen of de tweede auto nog wel zo nodig is. En is het niet slimmer om die luxe sedan met schade aan de achterbumper in te ruilen voor een gebruikte wagen die zowel goedkoop als comfortabel is? Met andere woorden: hebben we met onze auto een appeltje voor de dorst in tijden dat diezelfde wagen maar benzine blijft slurpen?

Van der Ven Auto's uit Roosendaal is het stabiele antwoord in onzekere tijden. Als inkoop taxatie centrum zijn wij dagelijks bezig met het taxeren en - bij de juiste, overeengekomen prijs - de inkoop van uw gebruikte-auto , schadeauto, en sloopauto. Met die werkwijze hebben wij altijd de beschikking over een ruime voorraad voordelig geprijsde occasions en de wagens die niet meer voor verkoop geschikt zijn, worden door ons op geheel milieuvriendelijke wijze gedemonteerd. De geschikte auto-onderdelen die daaruit voortkomen, slaan we op en worden tegen schappelijke prijzen apart aangeboden. Wat resteert wordt duurzaam vernietigd.

Elke Inkoop Taxatie Centrum specialist (onze eigen IATC specialisten) van Van der Ven Auto's zijn dagelijks actief met het sluiten van deals die voor beide partijen een mooie prijs opleveren. Wellicht minder enerverend dan de dagelijkse soap rond Charlie Sheen, maar elk afspraakje kan wel degelijk spannend zijn. Zo worden auto onderdelen met extra korting aangeboden als de hoeveelheid te koop aangeboden sloopauto's groter is. Maar het blijft handelen binnen de afzetmarkt, want met wagens, sloopauto's, occasions en auto-onderdelen kent Van der Ven Auto's het klappen van de zweep. Aanbiedingen met 3D-tv's, home cinema sets of anders wel een pensioenverzekering zult u bij ons niet krijgen.