Van der Ven Auto’s installeert i.s.m. ARN een derde SEDA installatie (26 juni 2013)

In coöperatie met Auto Recycling Nederland zijn we in aanmerking gekomen voor inmiddels de derde SEDA installatie. Op deze manier kunnen we nog meer recyclingauto's verwerken, op naar een duurzame automotive.

Moderne autorecycling met nieuwe machines en werkwijze. 
Daarnaast wordt de voltallige afdeling Recycling onderworpen aan een opfrissingcursus om haar kennis en kunde actueel te houden. Denk aan het effectief gebruiken van de SEDA machines, maar ook de verwerking van elektrische auto's, etc.. Op deze manier kunnen wij garanderen de best mogelijke zorg te bieden voor uw automobiel en het milieu.

Met behulp van deze hypermoderne apparatuur maakt Van der Ven Auto's haar sloopauto's milieuvriendelijk door deze te ontdoen van alle vloeistoffen en accu's. Dit gebeurd onder de meest strenge voorwaarden, blijkt uit de verschillende certificeringen die ons bedrijf heeft mogen ontvangen: Kwaliteits Zorg Demontage (KZD***), ISO9001 en ARN. Wat overblijft vindt zijn weg in de recyclingketen, hierbij wordt liefst 95% van een auto hergebruikt. Een geweldig moyenne, maar we willen meer: 96,2% in 2015!

Duurzaam hergebruik auto-onderdelen. 
Als de demontage auto's milieuvriendelijk zijn gemaakt worden vervolgens de bruikbare technische- en carrosserie onderdelen opgeslagen in ons 20.000m² volledig geautomatiseerd magazijn. Van elk auto-onderdeel worden foto's gemaakt en alle onderdeelnummers genoteerd om u het juiste auto onderdeel te kunnen uitleveren. Zoek gemakkelijk en snel via https://www.venauto.nl/auto-onderdelen/!

U kunt het specifieke onderdeel afhalen aan onze hoofdvestiging in Roosendaal, maar ook opsturen behoort tot de mogelijkheden. Vandaag voor 15:00 uur besteld = MORGEN in huis! En dat bovendien voor de scherpste prijs en inclusief 3 maanden garantie. Wat wil je nog meer? Veilig online betalen via je eigen bank met iDeal? Ook dat is mogelijk!

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Test het vrijblijvend uit en neem contact op met Van der Ven Auto's:

Graag tot ziens bij het ‘duurzame totaalconcept voor automobiliteit' van Van der Ven Auto's!