Van der Ven Auto’s sponsort Roparun 2011! (1 Juni 2011)

Niet altijd houdt Van der Ven Auto's uit Roosendaal zich bezig met de inkoop van schade- en sloopauto's, de verkoop van occasions en auto-onderdelen plus de import en export van (tweedehands) wagens. Vanzelfsprekend werken we wel elke dag aan een gezond bedrijf, maar er is niets zo belangrijk als de menselijke gezondheid! En kanker verziekt dagelijks het leven van miljoenen mensen. Daar moeten we bij stilstaan. Of... liever niet; hardlopen is het devies.

Roparun 2011 is een initiatief dat Van der Ven Auto's graag via sponsoring een hart onder de riem steekt. De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Gemiddeld loopt een Roparun loper 65 kilometer, oftewel meer dan 1 ½ marathon. Zo'n initiatief mag niet onopgemerkt voorbij gaan.

Daarom gaan de vrijwilligers van de Roparun dit jaar samen met Omroep Brabant zoveel mogelijk in beeld te brengen. In het programma 'Roparun en Route' komt alles aan bod; hoe het de teams vergaat, de sfeer onderweg, de donkere nachten. Maar er is natuurlijk ook aandacht voor hoe de teams al dat geld weer bij elkaar brengen en waar het naartoe gaat.

Mis het niet en stem af op Omroep Brabant en Mis het niet en stem af op Omroep Brabant en www.roparun.nl

Zaterdag 11 juni vanaf 19:00 uur de start in Parijs. Zondag 12 juni vanaf 19:00 uur de lange tocht door Frankrijk en België en maandag 13 juni vanaf 15:00 uur de finish op de Coolsingel. Natuurlijk wordt er ook stilgestaan bij het jubileum van de Roparun. De 20e editie alweer!

Als sponsor van de Roparun 2011 is Van der Ven Auto's natuurlijk erg begaan met het lot van hen die moeten leven met kanker. Direct of indirect. Wij verwijzen u dan ook graag door naar www.kwfkankerbestrijding.nl Daar kunt u zich eventueel ook opgeven voor de Samenloop voor Hoop: samen 24 uur wandelen in de strijd tegen kanker. Een iets rustigere manier van lopen, maar minstens zo belangrijk!